Sony esitteli uuden älypuhelimen: Xperia M

Sony Xperia M

Uusi Sony Xperia M laajentaa japanilaisvalmistajan nykyistä älypuhelinmallistoa aikaisempaa edullisempaan hintaluokkaan. Puhelin rakentuu Sonyn tunnistettavan muotokielen sekä valmistajan kuvausteknologian ja viihdepalveluiden ympärille. Se nähdään kaupoissa kolmannen vuosineljänneksen aikana mustana, valkoisena, keltaisena ja violettina.

Xperia M sijoittuu neljän tuuman 854 x 480 pikselin kosketusnäytöllään älypuhelinten kompakteimpaan päätyyn. Se on kooltaan 124 x 62 x 9,3 millimetriä ja painaa 124 grammaa. Puhelin perustuu Android 4.1 Jelly Bean -käyttöjärjestelmään ja Qualcommin gigahertsin tuplaydinsuorittimeen. RAM-käyttömuistia laite sisältää yhden gigatavun verran.

Puhelimen tekniikkaan kuuluvat myös HSPA+, Bluetooth 4.0, NFC, A-GPS, FM-radio, neljän gigatavun sisäinen tallennustila, microSD-muistikorttipaikka ja viiden megapikselin Exmor RS -kamera. Valituilla markkinoilla ominaisuuksiin lukeutuu lisäksi dual-SIM.

3 kommenttia

  1. Hieno, tätä on odotettu. Menee hankintaan heti, kun tulee myyntiin. Ominaisuudet kohdallaan, dual sim, dual core, 1gb ram, ant+ tuki, 4″ näyttö, Android Jelly Bean… Ainoastaan glonass-tukea kaipaisin lisäksi.

  2. Ihan hienoja nämä Sonyt, mutta samalla melko mitäänsanomattomia.

    Hiukan aina epäilyttää kun puhelin vasta julkaistaan ja siinä ei ole uusinta versiota käyttiksestä. Isot valmistajat yleensä lupaavat siihen joskus tulevan tämän hetkisen uusimman version, mutta siihen se lähes poikkeuksetta tuppaa jäämään.

  3. Itse en oikein pidä muotoilusta 🙁 Tuo mieleen ensimmäiset Androidit, koska tuo, ainakin kuvassa, näyttää jotenkin kulmikkaalle :/

Kommentointi on suljettu!