Nokia Lumia 920 irtoaa nyt noin 440 eurolla

nokia Lumia 920 värjt

Viime vuoden lopulla noin 600 eurolla Suomessa myyntiin saapuneen Lumia 920:n hinta on lähtenyt laskuun. Nokian nykyisen lippulaivan saa itselleen jo useista eri liikeketjuista noin 440 eurolla. Näihin kuuluvat muun muassa Verkkokauppa.com, Gigantti ja Markantalo.

Nykyisellä hinnallaan Lumia 920 on varsin houkutteleva lippulaiva. Se tarjoaa markkinoiden parhaimmistoon kuuluvan kameran sekä tukee langatonta lataamista, lyhyen kantaman NFC-teknologiaa ja LTE-verkkoyhteyksiä. Puhelin on saatavilla useissa eri väreissä: valkoinen, musta, punainen ja keltainen. Tulossa on myös harmaa väriversio.

Lumia 920:n seuraaja, Lumia 925, on saapumassa kesäkuun aikana ensimmäisille markkinoille. Se tarjoaa esikuvaansa ohuemman ja kevyemmän rakenteen sekä laadukkaampia materiaaleja. Ikävä kyllä Nokia ei ole vielä ilmoittanut, milloin uutuus nähdään Suomen markkinoilla.

21 kommenttia

 1. Tuolla hinnalla houkutteleva kokonaisuus. Odottelen kuitenkin 925 ja EOS malleja.

  1. Saksasta irtoaa jo parhaimmillaa 370 euroon, mutta tosiaan odottaisin, että 925:n tulossa markkinoille saattaa hinta tarjouksissa painua jopa 300 € pintaan.

 2. Kyllä himottaisi ostaa tuolla hinnalla.

  Taidan kuitenkin odottaa minäkin EOS-Lumiaa, sekä Lumia 925:ttä. Noista jompikumpi menee ostoon.

 3. Kyllähän kolmososan hinnasta leikkaamalla myynti voi parantua. Harmi vaan Nokian kannalta, että tappioksi myyminen ei kovin pitkään onnistu.

  1. Samaa mieltä. On vaikea keksiä perusteluja ostaa Nokian osaketta, kun katteet leikataan pois. Microsoft kiittää markkikaosuuden kasvaessa. Microsoft tulee saamaan Noksun älypuhelintoiminnot halvalla.

   1. No eipä tuo hinnan alennus heilauta nokiaa suuntaan, eikä toiseen, sillä tuon lumia 920 tulee korvaamaan lumia eos ja 925 suomessa ja jenkkilässä 928. Näin ollen noita voidaan myydä taas täydellä hinnalla ja edellisten mallien hintoja voidaan sitten tiputtaa, eli rahaa tulee kivasti.

 4. Onko tuommoseen Lumiaan MITENKÄÄN mahdollista laittaa Androidia? Huom. Jos olet tulossa kommentoimaan, että kuka sen nyt haluaisi tehdä tai sehän menee siinä vaan ihan pilalle, niin älä edes vaivaudu.
  Itse en nimittäin nää itse fyysisessä puhelimessa juurikaan vikaa, mutta softa onkin sitten niin karmea, että oksat pois. Androidia sisään ja siinä saattaisi olla maailman paras puhelin.

  1. Ei taida tehot riittää Androidille?

   1. Androidin tehosyöppöydestä en tiiä, mutta on tossa ainakin nopea näyttö.. tosin tuskin sekään toimisi androidissa niinkuin kuuluu.

  2. Osta joku vanha lumia halvalla ja kokeile siihen eka, et saako siihen mitenkään mitään droidi versiota. Ja huom niin et puhelin toimii kunnolla, kamera, näppäimet jne. Itellä ei ole kokemusta, eikä kiinnostusta. Muistaakseni yks tuttu ajo esim e7, n8 ja n9 puhelimiin jonkin androidi version ajan kuluksi. Mut ei vissiin toiminut yhtä jouhevasti ku alkuperäsellä käyttiksellä.

  3. Kyllä pikaisen googlailun perusteella on mahdollista, siitä vaan ettimään. Sitten vielä cyanogeni tms. päälle niin jaksaa raudanki puolesta pelittää 😀

 5. Kyllä tehot riittää ainakin paremissa malleissa, mutta toki raskaimmat pelit eivät toimi. Lähinnä kyse oli siitä, että onko Wp puhelimien raudassa jokin, mikä automaattisesti estää Androidin toimimisen.
  Vois tosiaan koittaa jollain halvalla yksilöllä.

 6. Joo suosittelen testaamaan vaik vanhalla lumia 900 tai 800 mallilla ensin. Niitä saattaa saada käytettynä tosi halvalla, jos tuuri käy. Sitten ei ainakaan harmita jos menee androidin lataus puihin ja kapulasta tulee tiiliskivi. Tosiaan sitä en tiedä et onko estettä sen androidin lataukselle. Ehkä noi tietokonepropellipäät tietää paremmin asiasta. Kyl varmaan jollain kikkakutosella se onnistuu, kuten androidin ajaminen iphonellekkin.

  1. Joo, täytyypi yrittää selvitellä asiaa. 😀

  2. Lumia 800 ja 900 malleja saa todella halvalla uutenakin.
   Kiinnostaisi kyllä itseäkin tuo virittely, laittaa nykyajan standardi-käyttis Nokian rautaan.

   1. Joo, jos saatte jotenkin pelaamaan lumian androidilla, nii ilmoittakaa ihmeessä kaikille, et kuinka onnistu ja toimii, sillä moni saattaisi tehdä sen saman liikkeen. Itse en siihen todellakaan lähde, koska musta lumia 920 on hyvä näin, mutta moni android-friikki vois innostuakkin.

 7. Suoraan sanottuna 925 oli täysin turha julkistus…

 8. Kyllähän tuota Lumia 920 + Fatboy lataustyynyä on saanut jo 399€ Elisasta.

  1. Itellä on keltainen lumia 920+ keltainen fatboy lataustyyny+keltainen nokiaanlatausalusta+ valkoiset monsterin kuulokkeet+ keltainen silikonisuoja+ musta silikonisuoja+ musta silikonisuoja jossa on nahkainen näytönsuoja.

   1. Wou, jos saan kysyä niin paljonko maksoi kaikki noi?

    1. Noi makso yhteensä 660€ silloin 21.11.2012.

Kommentointi on suljettu!