Tuleva Galaxy S4 -päivitys antaa siirtää sovellukset muistikortille

Galaxy S4

Samsung valmistelee Galaxy S4 -lippulaivalleen merkittävää ohjelmistopäivitystä, joka sisältää korjauksia ja uusia ominaisuuksia. Uuden ohjelmiston levitys on käynnistynyt tietojen mukaan ainakin Saksassa ja MobiiliBlogin testilaitteeseen sitä ei ollut vielä tarjolla. Tällä hetkellä ei ole tarkempaa arviota siitä, milloin päivityksen voidaan odottaa saapuvan Suomeen.

Keskeisimpänä korjauksena päivitys mahdollistaa asennettujen sovelluksien siirtämisen muistikortille. Tällä Samsung vastaa kritiikkiin, jota Galaxy S4:n 16 gigatavun malli on saanut osakseen. Puhelimessa on nimittäin käyttäjälle ainoastaan alle 10 gigatavua tallennustilaa. Se täyttyy äkkiä, jos laitteeseensa hankkii esimerkiksi laajoja pelejä, jotka vievät helposti tilaa gigatavun verran.

Ohjelmisto sisältää myös uudistuneen kamerasovelluksen. Se mahdollistaa muun muassa HDR-videokuvaamisen.

Päivityksen kerrotaan korjaavan myös listoja ja muita elementtejä rullatessa vaivanneet haamukuvat. Lisäksi se lohkaisee hieman lisää tilaa sisäisestä tallennustilasta käyttäjän hyödynnettäväksi.

Lähde: Sam Mobile

12 kommenttia

 1. Todella hyvä päivitys. Itselläni ei ole vielä tullut raja vastaan, mutta hyvä tietää ettei jatkossakaan ole asian suhteen ongelmia tulossa. Kyllähän noita ohjelmia tulee tietysti laiteltua varsinkin lentoasemalla lentoa odotellessa jne.

  1. Eipä tota tilaa saa tavan ohjelmilla täyteen, ehkä jollain peleillä jos niitä ahkerasti lataa.
   Aivan käsittämättömän hieno se näyttö. Vertailin tuossa vierekkäin S3:n näyttöön ja vaikka kuinka jengi väittää ettei pikseleitä nää, niin on se pieni teksti selkeämpää FullHD:lla.

 2. Erittäin hyvä!.
  Kyllä Samsung reagoi palautteisiin,kun vähän painostaa!. 😉

 3. Saisko saman xcover2:lle? Tilaa vapaana 400mt!

 4. Erittäin tervetullut päivitys ja tosiaan olisi mahtava jos sama päivitys tulisi myös halvemman luokan samsungeille..esim juuri xcover 2! vapaana nyt se reilu 400mt

 5. Uutisestahan puuttui Se tieto,että Se vapautunut tila on aivan naurettavan pieni 😀

  1. SD-kortit on niin naurettavan kalliita, heh heh.

   1. No tottakai kortit sitä kortit tätä, mutta eikö olisikin kiva jos ei tarvitse sitä korttia? Jos luurissa on tarpeeksi tilaa ettet sitä saa täyteen oikeasti millään.

    1. Jos on? Riittääkö 16gb tai edes 32gb jos aletaan tosissaan kuvaamaan? Mukava tietää että sitä saa edullisesti laajennettua.

 6. No onpa alkeellista, omassa halppisandroid tabletissa on tuollainen toiminto.
  Samsung pahasti jäljessä.

  1. Niin, ja mulla oli tuo joskus 2010 jo Samsung Galaxy S:ssä. Jäljessä?

Kommentointi on suljettu!