Harmaa Lumia 920 vihdoin Suomen markkinoille

Lumia 920

Nokia on täydentänyt Lumia 920 -mallinsa värivalikoimaa Suomessa. Mustan, valkoisen, keltaisen ja punaisen värivaihtoehdon rinnalle on tuotu harmaa väriversio, joka on mattapintainen. Kerroimme hiljattain Lumia 920:n hinnan laskenee jo yleisesti alle 450 euron, joten nyt on hyvä aika hankkia kehutulla kameralla varustettu Windows Phone 8 -pohjainen älypuhelin itselleen.

Lumia 920:ssa on 4,5 tuuman PureMotion HD+ -kosketusnäyttö, 1,5 gigahertsin tuplaydinsuoritin, 8,7 megapikselin PureView-kamera ja 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Se tukee LTE-verkkoyhteyksiä, lyhyen kantaman NFC-teknologiaa sekä langatonta lataamista.

Lähde: Nokia Twitter

23 kommenttia

 1. Repsis 🙂

  Onko harmaa väri todella ollut kovastikin odotettu uutuus?

  1. Mikäs tuossa nyt niin hauskaa on? Eikä tuossa edes mainita että se olisi ”kovasti odotettu uutuus”, vaan kerrotaan että vihdoin myös Suomessa.
   Tyylikäs väri ja itse ainakin ottaisin harmaan värisen jos en jo kyseistä laitetta omistaisi.

  2. Ainakin joidenkin (Android käyttäjien) mielestä tällä foorumilla. Kun noi punaiset ja siniset on niin lapsellisia, teinejä ja mitä vielä, värejä ja niitä ei kukaan aikuinen käytä vai mitä? Vai onko tämäkin nyt huono kun näitä neutraaleja ”värejä” tulee?
   😀

   1. Niimpä! Itse asiassa toi keltainen ja punanenkin on todella hyvän näköisiä, eikä mitenkään ”teinejä”. Kyllä puhelin saa olla erottuva ja räikeä olematta jotenkin ”teini” 😀 Mutta tämähän on Android-faneille täysin vierasta kun kaikki Androidit on joko mustia tai valkoisia 😀

    ”Kimmon” oli vaan pakko keksiä jotakin ”negatiivista sanottavaa, vaikkei tämä uutinen ole kuin pelkästään positiivinen.

    1. Viestini oli iloinen ja positiivinen, sisältäen täysin asiallisen kysymyksen. 🙂 Ainoastaan täysin huumorintajuton tosikko, voisi sitä minään muuna pitääkään. Sinänsä hyvä, että ::Jake:: ja Lassi sellaisiksi ilmoittautuivat, joskin Lassin kohdalla asiasta ei ollut ennestään epäselvyyttä olemassakaan.

     (Moderaattori voisi muuten siivota noita Lassin asiattomia ja muita käyttäjäryhmiä rienaavia viestejä mitä ko nimimerkki syytää joka paikkaan. Hyvät keskustelut kärsii turhaan moisesta.)

    2. Hei hei hei! Minun mielipiteeni ovat MINUN, eikä Kimmon niitä tarvitse lukea jos ei mielytä. Omia mielipiteitä en rupea ”Kimmoa” mielyttäviksi muuttamaan.
     Mitä ”asiatonta” tai ”rienaavaa” minun viestini ovat jos kirjoitan mielipiteitä tai väitän jonkin toisen kirjoitusta vastaan? Jos tarkoitat että muilla käyttäjäryhmillä Androidista pitäviä, niin sinun tulee kestää ajatus siitä että kaikki eivät Androidista pidä ja että muitakin järjestelmiä täällä saa kehua. Ei se ole mitenkään rienaavaa tai asiatonta. Ei minun tarvitse olla Kimmon tai kenenkään muun kanssa samaa mieltä. Muiden vuoksi en rupea Androidia täällä hehkuttamaan, koska en näe siihen mitään syytä. Kimmon täytyy kestää myös muiden mielipiteet. Minulla on oikeus pitää Nokiasta ja WP:stä.
     Ja eikö muiden huumorintajun arvostelu tuntematta henkilöä sitten ole asiatonta…?

    3. Aika tosikkomaisesti ainakin minun viestini otit hyvä Kimmo 0_0
     Minä esitin relevantin vastakysymyksen, ei tarvitse mököttää.

    4. Hauskaa!!

     ::Jake::, homma ei toimi niin, että kun jää kiinni housut nilkoista, asian voi kuitata esittämällä pelkän vastasyytöksen. Jäit kiinni, paras vaan hyväksyä:-D

     Lassi, se olit sinä joka tässäkin WP keskustelussa veti esiin jotkut Android-puhelimet negatiivisesti, vaikka ne eivät uutiseen mitenkään liity. Mitä tulee uuteen viestiisi, en voi sitä kommentoida, koska jaksoin lukea vain pari lausetta alusta. Jatka harjoituksia, 😉

     (Hauskan samaan aikaan muuten pojat aina kirjoittaa palstalle.)

    5. Sherlock, mulla ei ole mitään hajua millä logiikalla minua syyttelet mutta syyttele vaan. Kumma juttu että vastataan samoihin aikoihin kun meille kahdelle kommenttisi esitit. jos jätät ne salapoliisihommat muille 😉

    6. Kimmo, älä sitten tule kommentoimaan kirjoituksiani jos et edes edellistä kommenttiani jaksa lukea… Jatka lukuharjoituksia. Pointtini oli se että käännät aina kaikki Nokiaan tai WP:een liittyvät uutiset väkisin negatiivisiksi. Muillakin kuin sinulla on oikeus mielipiteeseensä. Viestiä pituudesta sinin on turha valittaa. Itse sentään aina perustelen väittämäni, enkä vain heitä pinnallisia rienauskommnetteja.
     Kimmo, yritä hieman rauhoittua…

   2. Puhumattakaan iPhone-käyttäjistä? Vai mitä? 😀

 2. Kyllä himottaisi ostaa tuo Lumia 920 hinnan alenemisen ja uusien päivitysten myötä. Tekee aika vaikeaa odotella Lumia 925:ttä ja EOS:ia.

 3. Tuo harmaa on ihan fiksu väri. Ensinnäkin harmaa on aina tyylikäs valinta. Lisäksi ainakin siippani valkoinen Lumia on muuttunut liki harmaaksi käytössä. Mieluummin ostaa sen harmaan värin valmiina (olkoonkin että se voi muuttua sitten mustaksi)

 4. Taas Nokia matkii tuo harmaa värihän oli ja taitaa vieläkin olla HTC:llä

  1. Meidämpäs mikroaaltouunissa oli se ensin.

   Eikun oikeuteen?
   Ei htc sitä väriä ole keksinyt…

  2. Meidämpäs mikroaaltouunissa oli se ensin.

   Eikun oikeuteen?
   Ei htc sitä väriä ole keksinyt…

  3. Eli HTC keksi harmaan värin? Kiitos tiedosta. 🙂

 5. Harmaata Lumia 920’stä olenkin odotellut, hillitty mutta silti tyylikäs väri, nyt vain pitäisi päättää ostanko sen vai odotanko Lumia ”EOS”in tuloa.
  Kerääkö muuten mattapinta likaa, kellään tietoa?

  1. Ei kerää. Mattapinta on hyvä! Mm. sormenjälkiä ei jää/näy ja näyttää aina puhtaalta.

  2. En tiedä onko tuon harmaan mattapinta erilainen kuin se perinteinen Lumia 800 pinta, mutta siihen perinteiseen pintaan on kertynyt likaa ainakin vaimoni puhelimessa. Lisäksi timpurin Lumia mikä kävi meillä hommissa oli aika rähjäinen, mutta ympäristö oli varmaan kova. Riippuu varmaan miten pitää ja missä ympäristössä. Aika keskimääräinen. Alumiini tietysti olisi hieman parempi.

 6. Lumia 800 ja 920 on pintamateriaaleiltaan ihan erilaiset. Eli 920 pysyy siistin näköisenä ja kestää kulutusta. Oma keltainen on edelleen uudenveroinen!

Kommentointi on suljettu!