Huawei paljasti kuvan tulevasta Ascend P6 -puhelimestaan

Huawei Ascend P6

Samsung ei ole ainoa valmistaja, joka esittelee ensi viikolla tuoteuutuuksia Lontoossa. Pari päivää ennen Samsungia lavalle nousee Huawei, joka lupaa lehdistökutsussaan kauniin tuotejulkistuksen. Kyseessä on Ascend P6, josta kiinalaisvalmistaja on vastikään julkaissut ensimmäisen virallisen kuvan. Harvinaista kyllä, mutta tällä kertaa kuva antaa varsin hyvin selkoa tulevasta.

Huhu kertoo Huawein uutuuden tulevan olemaan markkinoiden ohuimpia, ellei jopa ohuin älypuhelin. Verkossa on vilauteltu sellaista lukemaa kuin 6,2 millimetriä, joka yhdistettynä osittain metalliseen rakenteeseen olisi varsin vaikuttava saavutus. Kesäkuun 18. päivä selviää, osuttiinko huhuissa oikeaan.

Puhelimen rautaominaisuuksiin oletetaan kuuluvan 1,5 gigahertsin tuplaydinsuoritin, kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia ja kahdeksan gigatavua sisäistä tallennustilaa. Kosketusnäytön koko ja tarkkuus pysyvät vielä mysteereinä. Laite pohjautuu Androidiin ja Huawein omaan Emotion UI -käyttöliittymään.

Lähde: Phone Arena

7 kommenttia

  1. Jumangata, nyt tulee maailman kolmanneksi suurimmalta älypuhelinvalmistajalta todellinen herkku markkinoille! Hinta olisi mielenkiintoista tietää.

  2. Oho! Todella tyylikkään ja elegantin näköinen ja ohut! Näytön alapuolella ei ilmeisesti ole lainkaan näppäimiä?

  3. Puhelimen ohuus/paksuus ei merkitse minulle yhtään mitään, toiminnot ja laatu merkitsee.

  4. Saamarin hieno! Noilla tehoilla ei kyllä Androidia pyöritetä sulavasti. 🙁 Muuten olis voinut mennä vaikka ostoslistalle.

    1. Ihan kevyesti pyörii! Jo 1 gigahertsin prosarillakin pyörii nätisti, omasta kokemuksesta tiedän. Se ettei tuohon ole laitettu esim. neliydin prosaria lupailee varsin kohtuullista hintalappua. Jos design on noin hieno kuin tuossa näyttäisi, on varmasti todella kova tarjous. Riittäneekö vaan Suomeen myyntiin onkin sitten eri asia…

  5. Tässä mallissa on muuten suomalaista osaamista mukana. UI on kuulemma suunniteltu Helsingin toimipisteessä, jonka Huawei sinne perusti.

Kommentointi on suljettu!