DNA tuo Jolla-puhelimen myyntiin Suomessa

Jolla-puhelin

Teleyhtiö DNA tuo odotetusti ainoana operaattorina Suomessa ja ensimmäisenä maailmassa myyntiin Jollan toukokuussa esittelemän Sailfish-pohjaisen puhelimen. Laite nähdään myynnissä kuluvan vuoden aikana useissa DNA:n myyntipisteissä sekä nettikaupassa.

Suomalaisena operaattorina meille on tärkeää voida tukea uutta suomalaista menestystarinaa, jossa näemme huikean potentiaalin. Kumppanuus Jollan kanssa kuvastaa DNA:n tapaa tehdä asioita ja on loistava esimerkki siitä, millä tavalla me haluamme olla mukana kiinnostavissa innovaatioissa, jotka tuovat käyttäjille aidosti lisäarvoa. Hyödynnämme myös omassa toiminnassamme rohkeasti start-up-henkistä etenemistapaa”, kertoo DNA:n kuluttajaliiketoiminnasta vastaava johtaja Pekka Väisänen.

Jollan ja DNA:n yhteistyö käynnistyi jo viime vuoden lopulla. Operaattori kertoo osallistuneensa Jollan puhelimen tuotekehitykseen ja vaikuttaneensa muun muassa sen muotoiluun. Virallisesti laite esiteltiin noin kuukausi sitten. Se rakentuu 4,5 tuuman kosketusnäytön, 4G-yhteyksien ja kahdeksan megapikselin varaan. Tarkemmat tekniset yksityiskohdat tullaan ilmoittamaan myöhemmin.

Olemme voineet vaikuttaa sekä laitteen designiin että käytettävyyteen Jollalle ominaisessa ’co-creation’ yhteiskehittelyhengessä, ja näin päässeet viemään jo tässä vaiheessa asiakaskuntamme toiveita suoraan Jollan kehitystiimille”, Väisänen kertoo.

Puhelimensa hinnaksi Jolla ilmoitti toukokuussa 399 euroa. Mahdollisista operaattorin alennuksista hintaan ei ainakaan vielä kerrottu. DNA:n ja Jollan yhteistyöstä ja uusista puhelimista kiinnostuneet voivat jättää yhteystietonsa DNA:lle osoitteessa www.dna.fi/jolla.

On arvokasta löytää hyvä operaattorikumppani kotimarkkinalta. DNA:n ja Jollan yhteistyö on ollut erittäin antoisaa, ja arvostamme erityisesti kuluttajatoiveista saamaamme palautetta asiakkaansa hyvin tuntevalta kumppanilta. Odotamme varmasti yhtä innostuneesti Jollan myynnin alkamista DNA Kaupoissa maanlaajuisesti viimeisen vuosineljänneksen aikana”, sanoo Jollan toimitusjohtaja Tomi Pienimäki.

7 kommenttia

 1. Onneksi on vielä DNA täällä…
  Muut operaattorit lähteneet…

  1. Tällä alueella kyllä, esimerkiksi tämän uutisen kanssa tuli hyvä mieli DNA:sta.

   Operaattoripuolella… eiii ihan niin, kyllä ainakin tässä kaupungissa niin sanotusti ”jättää toivomisen varaa” dna:n käyttäytyminen ja palvelut…

   1. Dna:lla on meillä päin paras kuuluvuus, mutta dna ei vastaa mistään mitä myy. Eli vaikka tuotteen ostaessa saat takuukuitin, niin heiltäpä ei saa takuun mukaista huoltoa tai takuussa uutta laitetta, vaan pitää kääntyä laitteen valmistajan puoleen.

    1. Aika samaa täälläkin, plus että asiakkaita (VARSINKIN jos huomaavat, että ko. asiakas ei tiedä asiasta) vedätetään niin että heikompaa huimaa. nimim. isälleni ”myytiin” kytkymokkula (ilman että sitä edes kysyttiin/tarvittiin) *vuokra* sopimuksella.. (eli mokkulasta maksetaan jotain/kk (sama kuin 24kk kytky), mutta ”kytkyn” loputtua mokkula pitää vielä palauttaa, sitä EI saa omakseen..)

 2. Saakos tuohon jollaan tehdä itse ohjelmia ilman allekirjoituksia ja maksuja. Ja myös niin, että kaikki kirjastot ovat ohjelmankehittäjän käytettävissä ilman maksuja ja serttifikaatteja.

  1. Eipä kuule hajuakaan, en tiedä saiko n9:siinkään itse tehtyä softia, ainakin symppariluuriin jotkut teki itse softia ja asensi ne datakaapelin kautta suoraan koneelta luuriin. Itsekkin imuroin netistä koneelle sympparisovelluksia ja siirsin ne luuriin via datakaapeli ja hyvin toimi, näin ainakin e90 kanssa.

 3. Onko paljastettu mitä Toinen puoli käytännössä voi käyttäjälle tarjota? Teoriassa hyvä idea, mutta saa olla erittäin houkutteleva ennen kuin edes harkitsen Jollan hankkimista.

Kommentointi on suljettu!