Microsoft Office -toimistopaketti saapui iPhonelle

Office for iPhone

Tunnettu ja laajasti käytössä oleva Microsoft Office -toimistopaketti on saapunut Apple iPhonelle. Kyseessä on Word-, Excel- ja PowerPoint-tiedostoja tukeva kokonaisuus, joka vaatii toimiakseen maksullisen Office 365 -palvelun. Lisäksi sovellus on tällä hetkellä ladattavissa vain Yhdysvalloissa, mutta saatavuuden pitäisi laajentua lähipäivinä useilla uusilla markkina-alueilla.

Sovellus sisältää perustyökalut dokumenttien luomiseen, tarkasteluun ja editoimiseen. Puhelimella käyttäjä pääsee vapaasti luomaan ja muokkaamaan Word- sekä Excel-tiedostoja. Uusia PowerPoint-esityksiä ei ole mahdollista luoda mobiililaitteella. Toimistopaketilla pääsee lisäksi kätevästi käsiksi SkyDrive,- SkyDrive Pro– ja SharePoint-pilvipalveluihin tallennettuihin dokumentteihin.

Toimistopakettia ei ole optimoitu iPadille. Tablet-käyttäjät yhtiö ohjaa ainakin toistaiseksi verkkopohjaisten työkalujensa pariin.

Saatavuuden laajennuttua voi Microsoft Officen ladata puhelimeensa App Store -kaupasta.

Lähde: Engadget

2 kommenttia

  1. Kumpi on Microsoftille tärkeämpi?
    Windows Phonen myyntivaltti vai Officen menestys

    1. Applellehän tuo Office alunperinkin ensin tehtiin. Kun katsoo Microsoftin osavuosikatsausta, käyttöjärjestelmät ovat vain yksi tuotesegmentti. Muualta, mm. juuri näistä toimisto-ohjelmista, tulee tulee rahaa vähintään saman verran.

Kommentointi on suljettu!