Videolla: Samsung rääkkää Galaxy S4:ää lukuisissa kestävyystesteissä

Galaxy S4

Puhelinten kestävyyttä testaavat videot ovat aina mielenkiintoista katseltavaa, erityisesti ne, joissa valmistaja itse käy läpi tuotteidensa luotettavuutta. Samsung on julkaissut tämäntyyppisen videon, jossa pääosaa näyttelee tietenkin Galaxy S4. Korealaisvalmistajan lippulaiva käy testissä läpi useita eri vaiheita tiputuksista aina vedessä uittamiseen asti.

Rakenteestaan kritiikkiä kerännyt Galaxy S4 on videon perusteella kaikesta huolimatta jämäkkä paketti. Toki testit ovat aina testejä ja väärässä kulmassa alas tippuessaan voi puhelin rikkoutua yllättävänkin pienestä. Mielenkiintoista videolla on, että Galaxy S4 selviää testiympäristössä jopa veteen upottamisesta.

Huhtikuun lopulla myyntiin saapunut Galaxy S4 on viiden tuuman full hd -näytöllä varustettu Android 4.2 Jelly Bean -pohjainen puhelin. Sen sisältä löytyy 1,9 gigahertsin neliydinsuoritin, jota tukee kaksi gigatavua RAM-käyttömustia. Ominaisuuksiin kuuluvat myös 13 megapikselin kamera, LTE, NFC sekä 16 gigatavua tallennustilaa.

Lähde: Android Beat

14 kommenttia

 1. Ei tuosta videosta hirveästi jäänyt käteen paitsi, että luuri tekee aina omiaan kun sitä kohdellaan kaltoin.

 2. Aika heppoisilta näytti testin osuudet. Realistisuutta testiin tulisi jos puhelinta tiputetaan kaikenlaisille alustoille (hiekka, betoni, pihakiveys, asvaltti, parketti…) eri korkeuksilta. Samsungin video näytti pikemminkin suojalasimainokselta.

 3. Jollen ihan väärin katsonut, jäi tuo vesiosuus vähä epäilyttäväksi kun se sinne veden alle meni se oli sammunu ja sitten ku se nostettiin ylös, nii se oliki päällä. Hmm…..

 4. Jos tää olis ison N mainosvideo niin jengi ois ihan pähkinöinä…waaaaauuuu 🙂 Tosin testihän olis tehty tiiliskivellä, ja jälkikäteen olisi paljastettu että olikin vain tarkoitus demonstroida puhelimen mahdollista kestävyyttä.

  1. Voi Paroni paroni.. Ei tuossa vaan yksinkertaisesti ollut kauheasti kehumista. Kun on tehnyt tuollaisen ”mainosvideon” niin olisi edes vähä rajummat testit kuvannut ja toki ottanut vain kestäneet luurit.

   Onhan ”isolta ännältä” näkynyt vähän raffimpeja testejä ja siellä muistaakseni on käynyt ihan mobiilisivustojen porukkaa paikan päällä. Mutta se nyt on vaan näemmä iskostunut päähän että jos ei kehu jotain niin on automaattisesti pakko olla toisen fanipoika. Paronin leiskautukset alkaa olla jo melkein samaa tasoa kuin muutaman yli-innokkaan Lumia-fanin kommentit täällä.

   1. Joo ei näitä kommentteja enään nauramatta pysty lukemaan..

  2. @Paroni, No voih. :'( Minkäs sille mahtaa kun Samsungin puhelimet ovat kestävyydeltään sieltä huonommasta päästä.

   1. Wau mitä riffiraffia 🙂 Eli ihan samaa mainosskeidaa kun tämä Samsungin videokin.

 5. Eiköhän jokainen tunnettu valmistaja aja ihan vastaavia testejä. Apple taitaa tosin ajaa omansa suojakuoren kera. 🙂

 6. Itseltä putos rintataskusta maahan kun kumarruin nostamaan avaimia ja saman tien näyttö halki ja puhelin oli viikon vanha:( ja nuo hipasu kytkimet tekevät mut hulluksi kun kirjoitan vaaka-asennossa niin aina tulee asetukset tai edellinen ja siinä tohinassa tulee poistettua keskusteluita ja lähetettyä välillä mitä sattuu!

 7. Ei nämä nykyluurit ole tarkoitettu pudotettaviksi, olipa testi tulokset mitä tahansa. Jos säilyy pudotuksesta niin silloin puhutaan onnesta.

  Samaa mieltä myös sgs3:n hipaisunäppäimistä, muuten huippuluuri, mutta nuo tekevät hulluksi. Siksi seuraava luuri saa olla ilman näppäimiä tai fyysisillä. Sgs4 active, Sony tai nexus olisi ratkaisu.

  1. Juu, eipä näissä juuri muuta hajoavaa ole kuin näytön lasi. Ja sekin on käytännössä kaikissa sama. Niin kauan kuin keksivät kestävämmän lasin, se halkeaa joka luurissa samalla tavalla kun lasi edellä johonkin osuu.

   1. Yleensä laite ei kuitenkaan tipu täysin puhtaasti näyttö alaspäin vaan pääty/sivu ottaa ensimmäisen hitin. Tällöin laitteet joissa näytön lasi on viety aivan reunaan ja erityisesti päähän/kulmiin asti ovat heikoilla. Myös rungon materiaaleilla on merkitystä. Metalli on jäykempää ja ei absorboi liike-energiaa muovin tavoin. iPhone on ehkä paras esimerkki näistä missä näyttö menee herkästi säröille, vaikka se tippuisikin vain kulma edellä.

Kommentointi on suljettu!