Skype toi käyttäjille ilmaiset videoviestit

Skype

Perinteisten viestien lisäksi Skype-käyttäjät voivat nyt lähettää toisilleen videotervehdyksiä. Tämän mahdollistaa suosikkipalvelun uusi Skype Video Messaging -ominaisuus, joka on saatavilla Windows-, OS X-, iOS-, Android– ja BlackBerry-alustoilla. Merkittävistä alustoista pois on jätetty Nokian tukema Windows Phone, jolle tuen voisi olettaa laajenevan aikanaan, sillä Skypen omistaa Microsoft.

Videoviestit ovat juuri sitä mitä niiden voisi olettaa olevan. Käyttäjät voivat vaihdella videoita ilmaiseksi rajattoman määrän ja jakaa näin helposti toisilleen ikimuistoisimmat hetket. Vastapuolen ei tarvitse olla lähetyshetkellä online-tilassa, sillä video on katseltavissa heti, kun käyttäjä seuraavan kerran kirjautuu palveluun. Näin ne antavat perinteisiä videopuheluita vapaamman tavan jakaa videosisältöä ystävien ja sukulaisten kesken.

Lähde: Engadget

5 kommenttia

 1. Ei tuossa kyllä oo mitään järkeä!
  Siis itse ominaisuus todella hieno!
  Mutta Microsoft ampuu ny kyllä itteään pahemmin jalkaan kun ei tuonnut omistamalleen WP:lle.

 2. Mitä ihmettä se MS/SM porukka taas miettii, uskomatonta..Duunaa nyt Nokiana tulevaisuutta kun edes MS:n ominaisuudet ei tule omalle alustalle ensimmäisenä. Joku vois taas vetää tästä muutamat foliohattu johtopäätökset.

  1. Ainakin WP7 skypessä oli vielä se hieno ominaisuus ettei voinu Microsoftin Live accountilla kirjautua, mutta ainakin android versiolla pystyy. Ihme toimintaa 🙂

 3. Heh, taas tietämättömät poraa täällä suureen ääneen.

  Tuo ominaisuus tulee seuraavan WP päivityksen mukaan integroituna koko alustaan kuten muutenkin koko Skype.

 4. WP on monoliitti järjestelmä, pitää päivittää käyttis että yksi ohjelma saa uusia featureira 😛 juu-u… Ehkä sitten seuraavan päivityksen myötä

Kommentointi on suljettu!