HTC:ltä kompakti Android-puhelin: Desire 200

Desire 200

Alle neljän tuuman näytöllä varustetut älypuhelimet kuuluvat nykyisessä markkinatilanteessa selvään vähemmistöön. Helpotusta tilanteeseen tuo HTC:n julkistama Desire 200 -malli, jossa on 3,5 tuuman 480 x 320 pikselin kosketusnäyttö. Se tulee sijoittumaan edullisten ja kompaktien Android-puhelinten sarjaan.

Puhelimen ominaisuuksiin kuuluvat gigahertsin Snapdragon S1 -suoritin, 512 MB:tä RAM-käyttömuistia, neljä gigatavua tallennustilaa, microSD-muistikorttipaikka, HSPA, A-GPS, WiFi, Bluetooth 4.0 ja 1230 milliampeeritunnin akku. Laitteen ainoa kamera löytyy takaa ja siinä megapikseleitä on viisi. Puhelimessa on myös 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä.

Desire 200:n verkkoselain on varustettu HTC:n mukaan mainossuodattimella. Sen toiminnasta ei tässä vaiheessa ole kuitenkaan tarkempaa tietoa.

Kooltaan Desire 200 on 107,7 x 60,8 x 11,9 millimetriä ja se painaa 100 grammaa.

Aikaisempien vuotojen perusteella puhelimessa on Android 4.0 -käyttöjärjestelmä. HTC ei tuotesivullaan tätä kuitenkaan vahvista, joten täyttä varmuutta asiasta ei ole. Kysymysmerkkeinä pysyvät myös saatavuus- sekä hintatiedot.

Lähde: HTC

5 kommenttia

 1. Pohjanoteeraus android version kanssa jo tuo pitää paikkaansa. Eihän kukaannosta yuommoista kuraa vuosia vanhalla käyttiksellä ja sensellä.

  1. Lapsen ensimmäiseksi älypuhelimeksi kelpaa hyvin.

   1. No itse en ostaisi, sillä en kannusta ketään valmistajaa tuomaan reikäisiä vehkeitä markkinoille. Olisivat heittäneet sensen pois ja tuoneet tuon orkkis Androidilla, niin pyörisi uusin jo tuossakin ja hyvin pyörisikin jos olisivat uhranneet 2E valmistuskustannuksia ylöspäin ja laittaneet 1gt muistia,pyyntihintaa olisi voinut hyvin korottaa 10€, muistin lisäyksellä, eikä se olisi ostajia karkottanut.

    Nykyaikainen älypuhelin on aikapitkälti tietokone ja sen tietoturvasta on huolehdittava, oli se varustettu millaisilla spekseillä tahansa. Tämä luuri ei tule samaan kovinkaan kummoisia päivityksiä ja HTC:n tuntien ei kovinkaan ihmeellisesti edes niitä tietoturvapäivityksiä.

    Samalla hintaa saa hyvän käytetyn luurin, johon päivityksiä saa pidempään.

   2. Ja täytyypi vielä lisätä, että todennäköisesti suosisin lapsen ensimmäiseksi älypuhelimeksi esim Nokian 520 lumiaa.

 2. En näe kenellekkään syytä ostaa tätä, paitsi niille, jotka vihaavat mainoksia yli kaiken puhelimissa 😀 .Ja mitä lapsen ensimmäiseen puhelimeen tulee, suosittelisin lapsen ensimmäiseksi puhelimeksi Windows-puhelinta, koska siinä tietoturva ja suojaus ovat paljon parempia kuin androidissa, kun taas iOS puhelimet ovat liian kalliita.

Kommentointi on suljettu!