Moto X -lippulaivan ominaisuudet vuotivat verkkoon

Moto X

Tuntematon Motorola. Sen epäillään olevan tuleva Moto X.

Motorola kertoi toukokuussa, että yhtiö kehittelee uutta lippulaivaa, joka esitellään nimellä Moto X. Sen julkistus on lähellä, sillä Motorola on luvannut uutuuden kauppoihin Yhdysvalloissa vielä kuluvan kesän aikana. Laitteen kohtalo muiden markkinoiden osalta on vielä hyvin epäselvä, mutta tästä saataneen tarkempia tietoja seuraavien kuukausien aikana.

Virallista julkistusta odoteltaessa Twitter-persoona, evleaks, on saanut käsiinsä Moto X:n tekniset yksityiskohdat. Niiden mukaan laitteessa on 1,7 gigahertsin Qualcomm MSM8960 -tuplaydinsuoritin, kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia, Adreno 320 -grafiikkapiiri ja Android 4.2.2 -käyttöjärjestelmä. Näyttö olisi tarkkuudeltaan 1280 x 720 pikseliä ja kooltaan Phone Arenan lähteen mukaan 4,7 tuumaa. Takana on evleaksin mukaan kymmenen megapikselin kamera ja edessä kahden megapikselin kamera.

Toukokuussa Motorolan kehui esittelevän Moto X:ssä sarjan älykkäitä ohjelmisto-ominaisuuksia. Esimerkkinä kerrottiin puhelimen kykenevän sopeutumaan käyttöympäristön mukaan ja tarjoamaan tilanteeseen sopivia toimintoja. Aika näyttää, miten nämä lupaukset tulevat uutuudessa toteutumaan.

Lähde: Androidguys

7 kommenttia

 1. Kuulostaa mielenkiintoiselta. Liekö tässä samanlainen super-akku mitä oli aikaisemmassa Motorolan lippulaivassa?

 2. Eihän tää voi pitää paikkaansa, nuo oli vuos sitten lippulaivaspeksit.

 3. Jos noilla spekseillä tulee niin ei tule olemaan kallis. Taitaa google tavoitella motolla halvempiin luokkiin aluksi markkinaosuuksien vuoksi. motorolalla olis laadukkaat laitteet, mutta Suomessa saatavuus on surkea, tai ainaskin ollut. Tuo kun tulisi vielä vanillalla niin tie tähtiin olisi auki.

  1. Alunperinhän Google osti Motorolan ainoastaan patenttien takia.

   1. Lisäksi luulisin, että Google ajoi vähän tahallaan Motorolan markkinaosuuden alas ettei muut valmistajat kokisi sitä uhkaksi itselleen. Jotain halliimman luokan lippilaivoja voivat silloin tällöin julkaista, koska niitä ei kuitenkaan ihan hirveästi kaupaksi menisi. Tämän mallin HW-speksit vähän ihmetyttää, koska viittaisivat keskihintaiseen malliin. Ehkä softassa tulee jotain speciaalia.

 4. Niin, nyt on siis jossain vaiheessa uutista tehdessä tullut pikku källi, elikkä Motorola ei suinkaan ole myymässä tätä lippulaiva-mallinaan vaan ihan perus ylemmän keskipään laitteena.
  Näin asian ilmaisee Google/Motorola.

Kommentointi on suljettu!