Kuvavuoto: Nokia EOS tulossa myös valkoisena?

Nokia EOS valkoinen

Heinäkuun 11. päivä mitä todennäköisimmin julkistettava Nokia EOS tulee vuotojen perusteella jatkamaan Lumia-malliston perinteitä laajalla värivalikoimallaan. Olemme jo aikaisemmin saaneet vihiä mustasta, punaisesta ja keltaisesta versiosta. Tuore kuvavuoto antaa ymmärtää, että Nokian tuleva kamerapuhelin on aikanaan saatavissa myös valkoisena.

Nokia järjestää New Yorkissa 11. heinäkuuta tilaisuuden, jossa valmistajalta odotetaan seuraajaa Nokia 808 PureView -laitteelle. Nokia EOS tuo esikuvansa 41 megapikselin kameran nykyaikaiseen ympäristöön ja antaa tekniikalle paremmat mahdollisuudet menestymiseen. Näin ainakin oletetaan.

Lähde: WMPoweruser

13 kommenttia

 1. Repsis 😀

  Nyt tuli taas kova fiitseri julki. Valkoinen.

  1. Hei itkupotku, valkoinen on valkoinen. Lopeta se marmatus.

 2. Luonnollista että tulee myös valkoisena. Onhan valkoinen niin yleinen ja suosittu väri että olisi ihme jos ei valkoista versiota markkinoille tulisi.
  Tyylikkään näköinen laitehan tuo on. Kameramoduulikin yllättävän tyylikäästi toteutettu, eikä ole sinänsä häiritsevä tekijä.
  Pakkohan tuo on hommata, vaikka nykyinenkään luuri ei ole pitkään ehtinyt käytössä olla.

 3. Hieno on!
  Tähän ei muut pysty, melkoisia läpysköjä on samsunghtchuaweit.

 4. EOS on pakkohankinta!! Jos siinä on 808:sta parannettu kamera Lumia ominaisuuksilla… Toivottavasti on kaupoissa jo syksyllä 🙂

 5. jos näytön koko on 4,8″ tai suurempi ja mustat ”surureunat” ovat kaventuneet ( = fyysinen koko järkevä)… ehkä kehtaan ostaa ko. luurin jollekin lahjaksi!

  t. osakkeenomistaja

   1. Paroni; miksi pitäisi?
    Pikseleitä ei nytkään erota, niin miksi full hd?

    1. Väittääkö joku ihan tosissaan, ettei esimerkiksi tekstiä lukiessa huomaa selvää eroa 720p:n ja full HD:n välillä jollain n. 5 tuumasella näytöllä? Vitun silmävammaset. Mutku ei ihmissilmä sitä ja tätä ja PPI ja tota.

    2. Joo. Mä en ainakaan töllää pikseleitä, vaan sitä kuvaa minkä se näyttö siihen muodostaa. Ja todellakin eron huomaa alle 5″ näytössä kun vertaa 720p vs. 1080p. Helppo kokeilla kun vrt S3 vs. S4

     Mä syleitäis maksaa eilispäivän tekniikasta huomispäivän hintaa.

 6. Ostoon menee,jos vaikka keltainen.808 syrjään

 7. Voi kumpa se kameramoduulinkin osa olisi saman värinen ,eikä musta möllykkä keskellä valkoista kauneutta…

Kommentointi on suljettu!