Oppo Find 7:ssa 4000 mAh:n akku? Julki syksyllä?

Oppo Find 5

Kuvassa Oppo Find 5.

Toukokuussa Find 5 -puhelimensa myynnin Euroopassa aloittanut Oppo kehittelee huhujen mukaan seuraavaa lippulaivaa, joka olisi nimeltään Find 7. Nykyisen lippulaivan tavoin luvassa olisi teknisesti erittäin kovatasoinen älypuhelin, jonka julkistuksen arvellaan tapahtuvan syyskuussa.

Kyseessä ei ole seitsemän tuuman näytöllä varustettu laite, vaikka nimestä voisi niin ehkä pätelläkin. Puhelimessa on viiden tuuman 1920 x 1080 pikselin full hd -paneeli. Näyttö olisi siis samaa tasoa nykyisen Find 5 -mallin kanssa. Muilta osin laitteen tekniikka on kuitenkin ottanut askeleen eteenpäin ja erityisesti huhuttu 4000 milliampeeritunnin akku kuulostaa houkuttelevalta. Esimerkiksi Galaxy S4:ssä on 2600 mAh:n akku, joten Oppo 7:n toiminta-aikojen voisi huhutulla akulla olettaa olevan varsin loistavaa tasoa.

Huhu väittää lisäksi, että sisuksiin on istutettu Qualcommin uusi lippulaivapiiri, eli Snapdragon 800. Kellotaajuudesta ei ole vielä tarkkaa tietoa. Muita ominaisuuksia olisivat kahden gigatavun RAM-käyttömuisti, 13 megapikselin takakamera, kahdeksan megapikselin etukamera ja NFC.

Lähde: Android Authority

8 kommenttia

  1. Juu, mutta lienevät eri hintatasoa. Tuskin tuo Oppo 350 egellä irtoaa.

 1. Ja tästä puuttunee jälleen 900 Mhz 3G-taajuus?

 2. Harmi vaan jos tästäkin puuttuu 900Mhz 3G taajuus, meikäläisen surffailut tapahtuu enimmäkseen taajamaalueen ulkopuolella.

 3. Jos tossa tulee olemaan Snapdragonin kasisatku, niin 4000mah alkaa kuulostaa jotenkin aika vähältä… Pelatessa niistää varmaan jotain 2 ampeeria. 😀 Akku kestäisi siis 2 tuntia jos muuta virrankulutusta ei laskettaisi.

 4. Hyvä laite, ei siinä mittää. Varsinkin toi etukamera ja akku.
  Mutta harmi jos tosiaan toi 900Mhz raajuus puuttuu 😛

  1. No tuli vahingossa väärä hymiö 😀
   Korjaus: 🙁

 5. 8 megapikselin… etukamera? Onkohan tullut virhe ja se olisi sittenkin 2 megapikselin 😀 ?

Kommentointi on suljettu!