HTC Butterfly S julki: 1,9 gigahertsin neliydinsuoritin ja UltraPixel-kamera

HTC Butterfly

Taiwanilainen HTC on esitellyt kotimarkkinoillaan uuden Butterfly S -puhelimen, joka on yhtiön toinen laite UltraPixel-kameralla. Puhelin saapuu myyntiin valituilla Aasian markkinoilla heinäkuussa. Laitetta tuskin nähdään sellaisenaan esimerkiksi Euroopassa, mutta HTC:n kohdalla Aasiaan suunnatut mallit antavat usein hyvän käsityksen tulevasta myös muun maailman osalta.

HTC Butterfly S perustuu Android Jelly Bean -käyttöjärjestelmään ja valmistajan uusimpaan Sense 5 -käyttöliittymään, jossa mukana on muun muassa uutiset ja sosiaaliset palvelut yhdistävä BlinkFeed-näkymä. Toimintoja hallitaan viiden tuuman 1920 x 1080 pikselin Super LCD 3 -kosketusnäytöltä ja vauhtia luurille antaa 1,9 gigahertsin kellotaajuuteen viritetty Snapdragon 600 -neliydinsiru. RAM-käyttömuistia löytyy kaksi gigatavua.

Puhelimen muita ominaisuuksia ovat HSPA, A-GPS, GLONASS, NFC, Bluetooth 4.0, WiFi a/b/g/n/ac, 2,1 megapikselin etukamera, 16 gigatavua tallennustilaa ja microSD-muistikorttipaikka. Akku on mukavan mehukas, sillä tehoa se tarjoaa 3200 milliampeeritunnin verran.

Lähde: Engadget

4 kommenttia

  1. Aivan erinomainen puhelin HTC, specsit aivan huiput! Suoritin ja muut rautapuolen ominaisuudet Samsung Galaxy S4 luokkaa, ja mutta plussana vielä suurempi akku ja tuo uskomaton kamera! Oikeastaan ainoana miinuksena pieni tallennustila, vain 16Gt. Ehdottomasti maailman paras puhelin specseiltään ja nopein, lukuunottamatta Samsung Galaxy S4:ää Exynos Octalla!

  2. Harmi että muotoilu tuntuu seuraavan HTC:n mustan muovin ja harmaan metallijäljitelmän perinnettä. Melko pettymys HTC One taidonnäytteen jälkeen. No, tuo akku saisi tulla vakioksi ihan kaikkiin älypuhelimiin.

  3. Onko tämä nyt htc:n uusi lippulaiva? Ainakin tehoja tuntuu olevan enemmän.

Kommentointi on suljettu!