Ohut Huawei Ascend P6 Suomeen heinäkuussa

Huawei Ascend P6

Kuluneella viikolla julkistettu Huawei Ascend P6 saapuu Suomen markkinoille heinäkuun puolivälissä. Uutuuden markkinoille Pohjolassa ensimmäisenä tuo teleoperaattori Elisa, joka on jo käynnistänyt laitteen ennakkomyynnin Saunalahden verkkokaupassa. Puhelimen saa itselleen 359 eurolla.

Ascend P6 on tyyliin panostava Android 4.2.2 Jelly Bean -pohjainen älypuhelin. Siinä yhdistyvät selkeä muotokieli sekä laadukkaat materiaalit, kuten metalli. Puhelin on 6,18 millimetrin mitallaan maailman ohuin älypuhelin. Painoakin laitteella on vaatimattomat 120 grammaa.

Elisa ja Huawei ovat jo pitkään tehneet yhteistyötä, ja operaattoriyksinoikeus Ascend P6:n myynninaloituksessa on luonteva jatko sille. On hienoa tuoda ensimmäisenä Suomessa myyntiin tämä älypuhelin, jonka erottuville ominaisuuksille on selvästi kysyntää. Se on poikkeuksellisen ohut ja kevyt, ja näyttävän muotoilun lisäksi huomiota on kiinnitetty erityisen paljon käyttöliittymän ulkoasuun ja käytettävyyteen”, kommentoi Elisan puheliittymien liiketoimintajohtaja Jan Virkki.

Kiinalaisvalmistajan uutuudessa on 4,7 tuuman 1280 x 720 pikselin kosketusnäyttö, 1,5 gigahertsin neliydinsuoritin, viiden megapikselin etukamera, kahdeksan megapikselin takakamera, kahdeksan gigatavua tallennustilaa sekä microSD-muistikorttipaikka.

Meneekö hankintaan?

6 kommenttia

  1. Hienoa puhelin, upea muotoilu ja tajuttoman ohut 🙂 ! Harmi ettei ollu lippulaivaatasoa, kun Full HD ja vähintään Snapdragon 600 puuttuu… Mutta tuo Emotion UI on vähän hassu, kyllä se Vanilla Android olla pitäisi.

    1. No mutta ei oo lippulaivatasoa hintakaan. Hintaansa nähden aivan loistava laatu, minun mielestäni.

  2. Kyllähän tuo 5 mp:n etukamerakin on nyt ihan mukava juttu. Ei taida kovin monessa luurissa olla samanlaista?

    1. Tuo 5M etukamera lienee tehty erityisesti Aasiaa varten, missä omakuvien ottaminen on todella suosittua.

Kommentointi on suljettu!