Kuvavuoto: iPhone 5S tulee LED-kaksoissalamalla?

iPhone 5S

Apple vaikuttaisi jatkavan tutulla tyylillään ja pitävän tulevan iPhone-puhelimensa ulkoiset muutokset pieninä. Seuraavasta mallista on nyt tiettävästi vuotanut verkkoon kuvia, jotka osoittavat, että kamera olisi saamassa kaverikseen tehokkaamman LED-kaksoissalaman. Nykyisessä iPhone 5:ssä on tavallinen LED-salama.

Toisessa julkisuuteen valuneessa kuvassa nähdään mahdollisesti iPhone 5S -nimeä kantavan laitteen sisuskalut. Sieltä paljastuu aavistuksen nykyistä mallia tehokkaampi akku. Totta kai on myös oletettavaa, että piirisarja on päivitetty tehokkaampaan versioon.

Paremman salaman lisääminen puhelimeen voisi viitata Applen keskittyvän uudessa puhelimessaan kuvausominaisuuksiin. Ehkäpä muitakin parannuksia tällä saralla on tarjolla? Se selviää myöhemmin, sillä uuden iPhonen odotetaan saapuvan myyntiin loppuvuoden aikana.

iPhone 5S

Lähde: SlashGear

12 kommenttia

 1. IPhonessa on sellainen hyvä puoli, että käyttöjärjestelmä on optimoitu vain yhdelle kännykälle, eikä se ole levinnut eri valmistajille. Sen takia rauta ei mielestäni tarvitse juuri uudistuksia, enkä juuri muutakaan nyt äkkiseltään keksinyt. Tietenkin yksi helppo parannettava asia kännyköissä on juuri tuo kamera. Ehkä siihen tulee jotain uutta, tosiaankin.

 2. Näyttää sisuskalut ihan samalta kuin edes mennyt hajonnut iphone 4:seni, eli samaa paskaa edelleen applelta.

   1. Kiva, että edes joku enää osaa yhdyssanat.

 3. Hienoa Apple, kehitystä 😀 ! Mutta jos speksit pysyvät tuollaisina, hintaa saisi kyllä laskea satanen, tai muutama :3

  1. Mitä meinaat ”speksit pysyvät tuollaisina”?

   1. Sitä, että ominaisuudet eivät muutu merkittävästi,, esim. Mitenkään muuten kuin prosessorin, ohuuden ja kameran kohdalta.

    1. Ihan perus rautapäivitykset sieltä tulee kuten muiltakin valmistajilta. Sitten todennäköisesti joku hitti ominaisuus mikä tulee vaan uudessa iPhonessa.

     Olisiko se tällä kertaa se sormenjälkitunnistin?

 4. AI että huimaa aple suunnittelua. Sisuskalut kuin kyläsepän pajasta,voi meitä iiiiuskovaisia.

 5. Onko vasen ja oikea kuva eri päin? Kun katsoo tuota oikeaa kuvaa, on siinä ilmeisesti värinämoottori kameran kohdalla.

  1. Sisuskalut saa näkyviin irrottamalla näytön eli kyllä on puhelin kuvissa eri päin.

Kommentointi on suljettu!