Snapdragon 800 -sirulla varustettu Galaxy S4 -variantti julki

Samsung Galaxy S4 LTE-A

Exynos 5– ja Snapdragon 600 -versiot maaliskuussa julkistetusta Galaxy S4 -lippulaivasta eivät ole Samsungille tarpeeksi. Yhtiö on nyt esitellyt markkinoille Galaxy S4 LTE-A -variantin, joka perustuu 2,3 gigahertsin Snapdragon 800 -neliydinpiirisarjaan. Lisäksi se tukee nopeampaa LTE-Advanced -verkkoteknologiaa, joka mahdollistaa entistäkin sujuvamman verkkopalveluiden hyödyntämisen.

Uutuusmalli perustuu Android 4.2 Jelly Bean -käyttöjärjestelmään ja tarjoaa muista versioista tutun viiden tuuman full hd -kosketusnäytön. Muita ominaisuuksia ovat kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia, 32 gigatavua tallennustilaa, 13 megapikselin kamera ja 2600 milliampeeritunnin akku. Kyseessä on siis tuttu lippulaiva entistäkin nopeammalla piirillä ja laajemmalla verkkotuella.

Galaxy S4 LTE-A saapuu ensimmäisenä myyntiin Etelä-Koreassa. Tietojen mukaan se tullaan kuitenkin julkistamaan maailmanlaajuisille markkinoille seuraavien kuukausien aikana.

Lähde: Sammy Hub

17 kommenttia

 1. Galaxy S4 LTE-A saapuu ensimmäisenä myyntiin Etelä-Koreassa. Tietojen mukaan se tullaan kuitenkin julkistamaan maailmanlaajuisille markkinoille seuraavien kuukausien aikana.

  Eli saattaa tulla myöskin suomenmarkkinoille myyntiin???.

 2. Huhu, Nokia 1020 on Snapdragon 800, tukee kameraa sellasenaan

   1. No kerroppas mikä prossu siihen tulee kun 100% varmuudella snapdragon tulee.? Samakuin vuosi sitten lumia 920?

    1. ..tai pari kk sitten julkaistussa 925ssa. Vaan eipä taida WP8 (vielä) tukea Snapdragon 800 piiriä. Ja olisihan se järkevää laittaa tommoseen moporesoluutioiseen luuriin ärein prossu syömään akkua?

    2. Mitä luultavammin tulee samalla kuin 920. Microsoft kehittää käyttistään NIIIINNN onnettoman hitaasti… Nokian kannalta sääli kun muuten hyvii luureja mut käyttis rajottaa

   2. 925 hiukka eriasia kuin 1020 :), no epätodennäköinen huhu todellakin, mutta se ettei tukisi niin ei ole totta. Se, että saadaako siitä mitään hyötyä versus 2 ydin niin on eriasia. Jouluksi pitäisi kuitenkin sellanen malli saada missä on 1080 HD ja joku tollain asiallinen prossu.

 3. Toi täyttäis jo omat kriteerit eli snapdragon 800, vähintään 32gb muistia ja näyttö 5 tuumaa, ei isompi eikä pienempi . Kahtellaan jos vaikka rantautuis suomeen ja hinta asettuis järkevässä ajassa sellaiseksi että ton kehtais ostaakin

 4. Veikkaan että tämä oli ollut valmiina jo jonkin aikaa, ja Samsung vain odotti Sonyn julkistusta, koska tiesi sen olevan lähellä… Ei voinut Samsung luovuttaa edes viikoksi tehokkaimman puhelimen tekijän titteliä jollekkin muulle, vaan piti lähes heti Sonyn jälkeen julkaista nopeampi puhelin. Teoriaa tukee se, että Samsung ei edes pitänyt tästä mitään meteliä vaan lisäsi sen samana päivänä sivulleen, ilman erityistä julkistustilaisuutta 😀 Mutta ei siinä, hieno puhelin, ja hieman kompaktimmassa koossa kuin Sony Xperia Z Ultra 😀

  1. Nämähän on ihan eri ostajasegmenteille suunnattu. ultra on phablet ja tämä on normiluuri, mahtuu vielä taskuun.

  2. Tämähän tuli nyt koska aiemmin ei ollut
   Snapdragon 800 saatavilla ja puhelin piti saada ulos sovitussa ajassa.

 5. Epäilen,että tämä tulee Q3-Q4 aikana euroopan markkinoille ja samalla suomessakin myyntiin ja nykyinen malli pysyy toistaiseksi tuotannossa niin kauan,kuin kauppa käy!. 😉

 6. Olisivat akkua (kenties) voineet kasvattaa kun laittoivat tehokkaamman ”syöpön”
  Muuten ihan ok asiallinen.

 7. Kehitys on aina hyvästä, mutta mihin noin nopeaa prosessoria _TÄLLÄ_HETKELLÄ_ tarvitaan? Applikaatiot toki käynnistyvät aavistuksen nopeammin ja Android tahmaa normaalia hieman vähemmän, mutta onko saatava hyöty todella panostuksen arvoista? Käsittääkseni mikään peli ei ole 1080p:tä lähelläkään. Kaikki taidetaan skaalata tuohon ja mahtaisiko tuo edes jaksaa oikeaa 1080p peliä pyörittää.

  1. ^ määrittele oikea. nopeat prosessorit ovat aina hyvästä ettei tarvitse puhelinta heti vaihtaa koska puhelin jaksaa pyörittää tulevia raskaampiakin ohjelmia ongelmitta.

Kommentointi on suljettu!