HP Slate21: Android-pohjainen All-in-One -tietokone

HP Slate21 Android All-in-One

Miten Android toimisi kodin ykköstietokoneen käyttöjärjestelmänä? Hyvin. Näin uskoo ainakin HP, jonka uusi Slate21 on niin sanottu All-in-One -tietokone, jossa pyörii kuitenkin Windowsin sijasta mobiililaitteista tuttu Android 4.2 Jelly Bean. Se saapuu Euroopassa myyntiin syyskuussa, ja sen suositushinta on 379 euroa.

HP Slate21:n toimintoja on mahdollista hallita 21,5 tuuman kosketusnäytöltä tai perinteisemmin näppäimistön ja hiiren avustuksella. Laitteen taakse sijoitettu jalka mahdollistaa full hd -näytön laskemisen pöydälle luontevaan kulmaan perinteisen tietokonekokemuksen takaamiseksi. Ulkomaisten sivustojen mukaan HP toimittaa kokonaisuuden mukana näppäimistön ja hiiren, joten niitä ei tarvitse ostaa erikseen.

Laitteen suorituskyvystä huolehtii Nvidia Tegra 4 -neliydinpiirisarja. Se yhdistettynä Android 4.2:n monikäyttäjätukeen tekee Slate21:stä valmistajan mielestä loistavan tietokoneen koko perheen käyttöön. Laitteessa on myös sisäänrakennettu web-kamera.

7 kommenttia

 1. En näe tuota PC:n korvaajana, mutta 21.5 tuumainen Android tabletti sohvakäytössä voisi olla aika päheä, eikä ole hinnalla pilattu. Toki vähän painava tuo lienee.

 2. Täysi turhake koko laite. Kotona ei ole monipuolisuutta ja hyviä päivitysmahdollisuuksia tarjoavaa pöytäkoneen voittanutta.

 3. Tämä on laite jota olen odottanut! Olen aina inhonnut windowsin ”sisäpiiriläisyyttä” ja epäloogisuutta.
  Ai jaa näitä tiedostoja ei siirretäkään samalla tavalla kuin noita??? Miksi? Kukaan ei saa sanoa, mutta kokeneempi sanoo että niin se vaan on, ja mihin se kansio nyt hävisi? Kun pc:n kanssa ei työkseen värkkää ja haluaisi vain saada asiat hoidetuksi, tuo Slate kuulostaa erittäin houkuttelevalta, ja en keksi nyt tähän hätään mitään, minkä pc:llä hoituisi ja tuolla ei.
  Tarkoitan nyt omaa käyttöäni.

 4. Itsellä on PadFone 2 jälkeen jäänyt läppärit ihan turhiksi. Pöytäkoneella sitten erikseen teen mihin PCtä tosissaan tarvin. En näkis syytä miksei kodin koko perheen nettikoneena tuommosta ja tuohon hintaan voisi käyttää.

 5. Meillä sopisi hyvin vieras huoneeseen korvaamaan tietokoneen sekä telkkarin. Miksi ei myös muilla. Myös mukainen käyttöön mitä mainioin.

  Erittäin kiinnostava varsinkin tuolla hinnalla.

Kommentointi on suljettu!