HTC One pukee ylleen punaisen kuoren

HTC One, punainen

Punainen HTC One on pian totta. Taiwanilaisvalmistaja kertoo tuoreella tiedotteellaan, että Glamour Red -punainen versio yhtiön lippulaivasta saapuu markkinoille heinäkuun aikana. Sillä valmistaja haluaa jatkaa perinnettään eri personointivaihtoehtojen tarjoajana, olivatpa ne sitten ohjelmiston muokkaamiseen tai laitteen väritykseen liittyviä.

Helmikuussa esitelty HTC One on kerännyt yleisesti paljon kiitosta kriitikoilta. Sen varsinaisesta menestyksestä markkinoilla on kuitenkin hyvin vähän virallista tietoa. Erään arvion mukaan laite olisi myynyt ensimmäisten kuukausiensa aikana viisi miljoonaa kappaletta, vaikka puhelimen saatavuus oli lähes koko kevään erittäin heikkoa. Hiljattain markkinoille saapui myös Google-versio laitteesta, joka on kuitenkin myynnissä vain Yhdysvalloissa.

HTC One perustuu Android Jelly Bean -käyttöjärjestelmään, alumiiniseen runkoon, 1,7 gigahertsin Snapdragon 600 -piirisarjaan sekä 4,7 tuuman full hd -kosketusnäyttöön. Sen merkkipaaluihin kuuluu myös UltraPixel-kamera, jossa on panostettu hyviin kuvausominaisuuksiin hämärässä.

Uuden punaisen version lisäksi HTC One on saatavilla myös mustana ja hopeisena.

6 kommenttia

  1. Toihan on ihan iphone 5:sen näköinen, punainen väri vaan erona, sekä android.

  2. Htc One näyttää Black Berry Z10: ltä, mutta se ei ole ollenkaan huono asia. Kelpais toi punasenakin. <3

Kommentointi on suljettu!