Videolla: Nokian JobLens-sovellus auttaa työnhaussa

Nokia JobsLens

Nokian uusi Windows Phone 8 -pohjaisille Lumioille tarkoitettu JobLens-sovellus on työkalu, joka helpottaa avoinna olevien työpaikkojen löytämistä. Se noutaa tietoja useista palveluista ja koostaa niistä tiedot kartalle. Sovellus tukee muun muassa keskeisiä palveluita Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa sekä osaa hyödyntää Twitteriä ja Facebookia.

Karttanäkymästä käyttäjä hahmottaa helposti työpaikkojen sijainnit ja voi valita vaivattomasti itseään lähellä olevat kohteet. Avoinna olevista kohteista on saatavilla parhaimmillaan rutkasti tietoja, kuten arvio tulevasta palkasta. Kokonaisuutta täydentää mahdollisuus tarkastella työpaikkoja puhelimen kameraa hyödyntäen, jolloin kohteiden tiedot yhdistyvät näytölle reaalimaailman kanssa.

Uusi sovellus on ladattavissa ilmaiseksi Windows Phone -kaupasta.

4 kommenttia

  1. Onkohan tää suunnattu Nokian työntekijöille? 😀 Vitsi vitsinä, ihan hauska idea sovellukselle, mutta samalla melkoinen turhake.

Kommentointi on suljettu!