Google kehittelee pelikonsolia ja älykelloa?

Nexus Q

Kuvassa Nexus Q.

Älypuhelimet suvereenisti haltuunsa ottanut Google haluaa seuraavaksi valloittaa kuluttajien olohuoneet. Mobiilialustoista, kuten Androidista ja iOS:sta on tullut merkittäviä tekijöitä pelimarkkinoilla. Niille on saatavilla suuri määrä tunnettuja nimikkeitä sekä pienempien talojen innovatiivisia pelejä. Apple lisäsi iOS7:aan tuen virallisille peliohjaimille ja nyt Google kehittelee The Wall Street Journalin saamien tietojen mukaan omaan pelikonsolia. Se tulisi luonnollisesti perustumaan Androidiin.

Tarkempia yksityiskohtia Googlen pelikonsolista ei ole saatavilla. Kyseessä lienee kuitenkin itse konsolista ja ohjaimesta muodostuva kokonaisuus. Paljon huomiota osakseen saanut Ouya tarjoaa jo tällaisen ratkaisun, mutta lehdistöjen arvioissa se ei ole saanut erityisen mairittelevia kehuja. Ehkäpä Google kykenee tuomaan markkinoille onnistuneemman ratkaisun?

Pelikonsolin lisäksi Google työstää WSJ:n mukaan myös älykelloa. Tähän kategoriaan odotetaan panosta useilta valmistajilta tulevaisuudessa. Aika näyttää, kuka onnistuu luomaan ensimmäisen menestyvän älykellon.

Lähde: Engdaget

2 kommenttia

  1. Enpä usko että ihan pelikonsolia olis kehittämässä 😀

Kommentointi on suljettu!