Moto X – ”ensimmäinen puhelin, jonka voit suunnitella itse”

Motorola logo 2013

Motorola aloittaa tulevan Moto X -puhelimensa hypettämisen salaperäisellä mainoksella, joka on tarkoitus julkaista 3. heinäkuuta ainakin The New York Timesissa, USA Todayssä, The Wall Street Journalissa ja Washington Postissa. Sen mukaan kyseessä on ensimmäinen puhelin, jonka suunnittelusta vastaa kuluttaja. Laitteen esittelyn odotetaan tapahtuvan aivan lähiviikkojen aikana.

Mainos antaa ymmärtää, että Moto X tarjoaa käyttäjille laajoja kustomointimahdollisuuksia. Asiasta on huhuttu aikaisemmin, mutta tarkat yksityiskohta puuttuvat edelleen. Antaako Motorola käyttäjän valita laitteen värin, materiaalit ja esimerkiksi tallennustilan määrän? Se selviää pian.

Moto X edustaa uutta aikakautta amerikkalaisvalmistajalle monessakin mielessä. Puhelin tullaan nimittäin valmistamaan Yhdysvalloissa. Se on ensimmäinen älypuhelin, joka on suunniteltu ja valmistettu kokonaan Yhdysvalloissa.

Moto X, mainos

Lähde: Phone Arena

10 kommenttia

 1. Kuulostaa mielenkiintoiselle. Jos sisällä ei olisi Androidia saattaisin jopa ostaa

  1. Sisällä on onneksi android, joten aion sen ostaa.

 2. Mielenkiintoista. Periaatteessahan kustomointi voisi koskea myös käyttistä. Tuskin kuitenkaan tässä tapauksessa kun yhtiö on google-motorola.

  1. Apple ei iOS:iä anna ja kukaan ei taas Windows Phonea halua, joten aika vähissä vaihtoehdot olisi. Sailfish tietysti voisi olla.

   1. Hei ihan sika ältsii, kiva että vastasit.

 3. aikoinaan motorola oli erittäin merkittävä tekijä kännykkämarkkinoilla.
  ensimmäinen kännykkäpuhelu maailmassa soitettiin motorolan puhelimella jo vuonna 1973.

  no, siinä kävi TÄSMÄLLEEN samoin kuin nokialle myöhemmin. motorola lopetti uusien mallien tuotekehityksen ja muut valmistajat ajoivat ohi.
  historialla on taipumus toistaa itseään!!!

  motorolalla on nyt uusi omistaja ja uusi konsepti… kuulostaa mielenkiintoiselta.

  t. osakkeenomistaja

 4. Odotellaan odotellaan..
  Jotenkin tuntuu siltä, että tässä on tehty kärpäsestä härkänen ja todelliset gustomoinnit puuttuu. Varmasti kyseessä joku värin ja matsun valinta muutamasta vaihtoehdosta.

  Toivon, että olisi ominaisuuksia joita voisi valita. Esim vedenpitävyys yms yms.

 5. Onpas mielenkiintoinen idea 🙂 Toivittavasti ei nyt kävisi niinkuin Jarissimo pelkää, että muokkausmahdollisuudet olisivat minimalistisia. Tällaisia ideoita pitäisi mielestäni muillakin valmistajilla olla. Olisi muutama malli, josta saisi rakentaa suhteellisen laajoilla valikoimilla omanlaisensa.

Kommentointi on suljettu!