Skypestä uudistettu versio Androidille

Skype

Suositusta ilmaiset Internet-puhelut mahdollistavasta Skypestä on julkaistu uusi versio Android-käyttöjärjestelmälle. Sovellus on versionumeroltaan neljä ja se sisältää täysin uuden käyttöliittymän, jossa nousevan trendin mukaisesti yksinkertaisuus ja tasaiset elementit ovat keskeisessä roolissa. Käyttöliittymä on nyt suurelta osin linjassa Windows Phone 8 -version kanssa.

Skype kertoo panostaneensa sovelluksessaan helppokäyttöisyyteen. Toiminnot on pyritty tuomaan paremmin saataville ja keskustelut nostamaan tärkeämpään rooliin. Päivityksen myötä perustoimintojen suorittaminen on nopeampaa ja yksinkertaisempaa.

Kasvojenkohotuksen ohella muutoksia on tapahtunut myös niin sanotusti pellin alla. Itse asiassa sovellus on tältäkin osin rakennettu kokonaan uudelleen. Sen luvataan olevan nyt aikaisempaa sulavampi sekä vakaampi.

Uusi versio on luonnollisesti ladattavissa Android-laitteeseen Google Play -kaupasta.

5 kommenttia

 1. Nice, ihan kiva juttu että laittaa linjaan muiden alustojen kanssa

 2. Semmonen hieno lisä tähän vielä sanottava että kun ainakin galaxy s2 puhelimella päivitti tuon skypen niin ei ole enää ollenkaan kirjaudu ulos painiketta ja saa suljettua vain pakotetusti asetuksista…. Toivottavasti korjaisivat tuon ongelman piakkoin.

  1. Sama puhelin ja sama ongelma 😀 Muuten ihan hyvä tuo uusi käyttöliittymä.

  2. Samaa katselin itsekin s3:lla, mutta löytyy sieltä lopetus, on vain hyvin piilotettu.
   Klikkaa aluksi oikeassa yläkulmassa olevaa kuvaasi, jotta pääset tilan määritys sivulle. Siellä sivulla klikkaa puhelimen menu painiketta, josta löytyy ”Kirjaudu ulos”.

   Surkeasti suunniteltu tuo uloskirjautuminen, mutta muuten ihan kohtuullisen oloinen parannus. Eikä tuo minusta nyt mitenkään WP softalta tunnu, sillä androidin logiikka tuossa on uloskirjautumista vaille..

Kommentointi on suljettu!