AT&T:lle brändätty Nokia Lumia 1020 kuvavuodossa

Lumia 1020 AT&T

Verkossa leviää uusia kuvia 11. heinäkuuta esiteltävästä Nokia EOS -työnimellä tunnettavasta älypuhelimesta. Vuodon takaa löytyy entiseksi toimittajaksi paljastunut Twitter-persoona evleaks, joka edelleen väittää luurin kantavan nimeä Lumia 1020.

Kuvan puhelin on brändätty AT&T-operaattorille, joka on perinteisesti saanut Nokian Windows Phone  -lippulaivat valikoimiinsa ensimmäisten joukossa. Kysymys kuuluukin, rajoittuuko laitteen saatavuus aluksi vain rapakon taakse? Nokian painopiste tuntuisi uuden mallin osalta olevan juurikin Yhdysvalloissa, sillä puhelimen esittelytilaisuus pidetään New Yorkissa.

Uudelta nokialaiselta odotetaan kovia kameraominaisuuksia: 41 megapikselin kennoa, häviötöntä zoomausta, optista kuvanvakainta sekä Xenon-salamaa. Nyt vuotaneessa kuvassa nähdään ensimmäistä kertaa huhutun Nokia Pro Cam -sovelluksen kuvake, joka tulee mahdollistamaan huippukameran paremman hyödyntämisen.

Lähde: evleaks

15 kommenttia

 1. Jos käy niin, että tuo on aluksi saatavilla vain Yhdysvalloissa ja jonkun AT&T:n kautta ja tulee Suomeen vasta esim joulukuusa, niin sitten kyllä ärsyttää

  Pitäät toivoa, että näin ei tulisi käymään.

  1. Samaa mieltä. Joskus tämäkin asia oli toisin.

  2. Kyllä menee Galaxy Zoomit Euroopassa kaupaks jos Nokia vitkastelee.

 2. Aluksi pelkästään jenkkeihin (ja sielläkin vain yhdelle operaattorille) kohdistettu julkistus kuulostaa niin surkealta strategialta, että voi hyvinkin pitää paikkansa.

 3. Itse asiassa tuoreimman evlekasin twiitin perusteella ton puhelimen nimeks ei tuu 1020 vaan 909.

 4. Hieno kamera, mutta kyllähän nämä isokennoiset älypuhelimet on suunnattu lähinnä mobiilikuvauksesta erityisesti kiinnostuneille henkilöille ja myyntimäärät tälläisillä on aika marginaalisia.

  1. Tällä hetkellä. Eihän isokennoisia älypuhelimia 808 ennen tai jälkeen ole paljon nähty. 808 oli niche tuote paksuutensa takia, mutta tämä vaikuttaa asialliselta kokonsa puolesta. Olisin todella iloinen jos tästä tulisi trendi.

   1. Ja tuosta taas tulee niche-tuote Windows Phonen takia.

 5. Vaikka tykkäänkin negistellä Nokian toimitusaikoja miettiessäni, niin mielestäni merkkejä on ilmassa, että tätä julkaisua Nokia ei halua kämmätä aloittamalla laitteen varsinaisen jakelun myöhään. Uskon, että laite on ollut jo kuukauden tai enemmän massatuotannossa ja että Nokia yrittää maailmanlaajuista julkaisua tämän juuri alkaneen kvartaalin aikana. Laitetta olisi siis saatavilla Suomessakin viimeistään syyskuussa. Värit tulevat olemaan musta, valkoinen ja keltainen heti julkistuksesta lähtien. Tämän verran olen päätellyt (tai kuvitellut) kaikkien vuotojen perusteella. 🙂

  1. Keltaisena tämä olisi aivan helkutin tyylikäs. Mobiilimaailman ferrari 🙂

 6. Kaikki toiminnot mitkä vaikuttavat kuvaukseen, kuvalaadun parannukseen, parantavat myös myyntiä. Ei suoranaisesti kovin voimakkaasti, mutta brändi kirkastuu ja sitä kautta itse myyjät, eli operaattorit lisää panostuksiaan tähänkin merkkiin mahdollisesti.

  esim. Olin Korfulla juuri ja marssin puh.kauppaan. Kysyin löytyykö 920. Ei löytynyt mutta 820 löytyi. Kysyin mitä suosittelee myyjä. Sampan galaxia. Kysyin mikä on paras puh. Myyjä sanoi että samppa. Kysyin miksi. Siinä on paras softa. Kysyin oletko käyttänyt wp:ä. Sanoi että ei ole. Kysyin mistä tiedät että parempi. Myyjä sanoi että asiakkaat ovat sanoneet.

  En viittinyt kiusata tyttöä, joten sanoin vaan et aijaa.

  Mikä on tarinan opetus:

  -kannattaisi antaa myyjälle bonaria, niin saattaisi esitellä lumppariakin.
  -viime-vuonna kysyin samaa Espanjassa ja silloin myyjä suositteli äplee. Niin ne ajat muuttuvat

  1. Itse tuotteet eivät aiheuta minussa suurempia ostohaluja, mutta Samppa hoitaa kyllä tuon markkinoinnin ja myynnin hienosti. Ennen tuntui että vain apple handlasi tämän puolen.

  2. Oikeassahan tyttö ja asiakkaat olivat, turha siis rahalla Microsoft-tyyliin myyjää yrittää lahjoa.

 7. Niin ja täytyy muuten vielä lisätä, että on kyllä helskutin komea luuri tulossa. 🙂

 8. Samppa. Jo on ärsyttävä nimi keksitty.

Kommentointi on suljettu!