PNY PowerPack: lisävirtaa mobiililaitteille

PNY PowerPack

Tietokoneille ja mobiililaitteille lisävarusteita valmistava PNY on tuonut Suomessa myyntiin PowerPack-sarjan, joka kattaa kolme kannettavaa akkulaturia. Niiden avulla esimerkiksi älypuhelimeen tai tablettiin saa virtaa paikoissa, joissa ei ole pääsyä verkkopistokkeeseen. Kesälomalla tällainen tilanne voi tulla eteen esimerkiksi mökillä.

Sarjasta löytyy kolme mallia, joissa virtaa on 2600, 5200 ja 7800 milliampeerituntia. Kaikkien mukana toimitetaan micro-USB-kaapeli, joten ne ovat suoraan käytettävissä useimpien laitteiden kanssa. Applen tuotteiden omistajat voivat liittää laturiin laitteen mukana toimitetun johdon. Toisin sanoen kaikkien USB:n kautta virtaa hyväksyvien älypuhelimien, tablettien ja muiden laitteiden lataaminen hoituu PNY:n uusilla varusteilla.

Kaikki sarjan mallit on varustettu digitaalisella näytöllä. Se kertoo tarkasti laturissa jäljellä olevan virran määrän.

Malliston hinta lähtee liikkeelle 29,99 eurosta. Keskimmäinen versio irtoaa 39,99 eurolla ja tehokkain lisävirtalähde 49,99 eurolla. Tuotteet löytyvät jo suurimmista marketeista.

PNY_2600_POwerPack

5 kommenttia

  1. Aika massiivisen näköisiä tuon kuvan perusteella verrattuna esim. Sampan vastaavaan 9000 mAh pakettiin. Toisaalta hinnat on vähän järkevämpiä.

    1. En nyt sanoisi noiden hinnoittelua mitenkään muista eroavaiseksi. PNY:n 7800 mAh maksaa 50e, Samsungin 9000 mAh 65e. Kuinkakohan nopeasti noi lataa laitetta? Samsungin versio kun lataa aika vauhdilla, 1.8A, eli teoriassa S4:n lataa täyteen noin puolessatoista tunnissa. Nokian kapulahan lataa noin kolme kertaa hitaammin, jotain luokkaa 0,7A eikä kapasiteetissa ole kehumista, kun puhelinta ei saa ladattua edes kertaa täyteen asti.

      1. Joo, mun moka. Eipä tullut mieleen, että kattelin noita muita hintoja dollareina. 🙂

      2. Ja pikaisella googlailun mukaan tossa on kaks usb-porttia, toisesta 1A ja toisesta 2.1

  2. Onhan noita ollut liki jokaisella varteenotettavalla varmistajalla jo pitkään tarjolla. Itselläni on ollut käytössä Sonyn malli jo ainakin 2 vuotta.

Kommentointi on suljettu!