LG G2:ssa optinen kuvanvakain?

LG G2

Nokian käynnistämä trendi on leviämässä kovaa vauhtia kilpailijoiden leiriin. Kyseessä on tietenkin hämäräkuvausta helpottava optinen kuvanvakain, jonka Nokia esitteli Lumia 920:ssa. Sittemmin sama ominaisuus on nähty ainakin HTC Onessa, joka nokialaisen tavoin panostaa vahvasti kuvausominaisuuksiin.

Kuka on vuorossa seuraavana? Sen näyttää aika, mutta yksi ehdokkaista on ainakin korealainen LG. Yhtiön tulevassa LG G2 -lippulaivassa on nimittäin tuoreimpien huhujen mukaan optinen kuvanvakain. Megapikseleitä pitäisi löytyä 13.

Aikaisemmin verkkoon vuotaneet kuvat ovat jo paljastaneet, että valmistaja on tekemässä mielenkiintoisia ratkaisuja laitteensa fyysisten painikkeiden suhteen. Yhtiö on nimittäin sijoittamassa äänenvoimakkuuden säätimet laitteen takaosaan, kun ne perinteisesti sijaitsevat reunassa. Samalla LG vaikuttaisi siirtyvän fyysisistä etupainikkeista Androidin omiin toimintapainikkeisiin, jotka on upotettu suoraan käyttöliittymään.

Teknisesti G2 tulee olemaan viimeisintä huutoa. Mukana on huhun mukaan 5,2 tuuman full hd -kosketusnäyttö, kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia ja tehokas Snapdragon 800 -piirisarja.

LG G2

Lähde: GSMArena

5 kommenttia

 1. Mielenkiintoinen ratkaisu tuo äänenvoimakkuuden säätimien sijoitus, vaikuttaa ainakin ajatuksen tasolla vähän kömpelöltä. Onkohan siinä ideana minimaaliset surureunat vai mikä? Erittäin mielenkiintoinen puhelin kuitenkin.

 2. Yksi vika tuosta tulee heti mieleen ja se on LG, en sen paskalafkan tuotteita osta ikinä, enkä suosittele muillekaan, niin hyvin toimiva takuu on ainaskin firman muissa tuotteissa, että nej tack. Lisäksi usean tonnin hintaiseen tuotteeseen ei saa kuluvia osiakaan enää kahden vuoden päästä!
  Minkään muun merkin toiminta ei ole ikinä v#”uttanut niin paljon kuin LG:n. Muihin merkkeihin ei ole niin suuria antipatioita, että en missään tapauksessa firman tuotettta ostaisi, mutta tuo firma saisi kuolla pois huijaamasta ihmisiä. Harvemmin on tarvinnut kuluttaja-asiamiehen kanssa selvitellä asioita vuosia ja sitten ärsyyntyä koko touhuun ja maksattaa usean tuhannen hintainen remontti vakuutusyhtiöllä.

  Ja voipa olla kameran linssi hieman rasvainen, kun yrittää hipelöidä volumenappeja, kameran zoomaaminen niillä on varmaan kanssa aika herkkua (useinhan zoomaaminen niillä onnistuu). Positiivista on, kun valmistajat älyävät jättää erilliset painikkeet pois, hokaisipa Samsung ja HTC:kin saman..

 3. Hmm.. Olisikohan tästä kunnon vastusta Samsung Galaxy S4 LTE-A:lle 😉 ?

 4. Todella tyylikkäältä näyttää tuo G2 noissa kuvissa.

 5. @ Jarissimo:

  ”Positiivista on, kun valmistajat älyävät jättää erilliset painikkeet pois, hokaisipa Samsung ja HTC:kin saman..”

  En äkkiseltään keksi, mitä iloa fyysisten painikkeiden ja niiden (tietyissä tilanteissa) tuoman helppokäyttöisyyden poisjäämisestä on käyttäjälle, jos oletetaan, että kyseessä on kaksi muilta ominaisuuksiltaan samanlaista ja saman hintaista puhelinta. Puhelimen ulkonäkö on itselleni melko merkittävä asia, mutta fyysiset painikkeet eivät mielestäni tyylikkäästi toteutettuna huononna laitteen ulkonäköä (saattavat joskus jopa parantavaa sitä). Onko kyseessä minimalismi-fetisismi, jonka ihanne on täysin yksityiskohtia vailla oleva puhelin, joka on muodoltaan pelkkä täydellisen tasapintainen litteä levy, jonka kaikki pinnat ovat yhtenäistä kiiltävää materiaalia? Ooohhhh…. 😉

Kommentointi on suljettu!