Nokia Amber -päivitys tuo Bluetooth 4.0:n Lumia 520-, Lumia 620- ja Lumia 720 -puhelimiin

Bluetooth 4.0, Lumia

FM-radio ei ole ainoa rautaominaisuus, jonka tuleva Nokia Amber -päivitys aktivoi yhtiön toisen sukupolven Windows Phone -puhelimista. Nokia on nimittäin hiljattain kertonut bloggaajille järjestämässään tapahtumassa Hong Kongissa, että paketti sisältää tuen myös Bluetooth 4.0 -tekniikalle. Sen etuna aikaisempiin versioihin nähden on selvästi pienempi virrankulutus, joka mahdollistaa Bluetooth-lisälaitteiden paremman hyödyntämisen.

Kaikki Windows Phone 8 -pohjaiset Lumia-mallit eivät ilmeisesti kuitenkaan sisällä tarvittavaa rautaa uuden tekniikan hyödyntämiseksi. Näin ainakin Nokian esittämä kalvo antaa ymmärtää, jossa Bluetooth 4.0:n todetaan saapuvan Lumia 520-, Lumia 620– ja Lumia 720 -malleille. Aika näyttää, onko tuki mahdollinen myös Lumia 820– ja Lumia 920 -puhelimille.

Tapahtumassa Nokia paljasti myös, että Amber tulee parantamaan entisestään Lumia 920:n kameraominaisuuksia muun muassa nopeuttamalla tarkennusta sekä viilaamalla automaattisesti kuvien värilämpöä. Luvassa on myös optimointeja akkukeston suhteen.

Lähde: WMPoweruser

5 kommenttia

  1. Taas jäi uupumaan Se oleellinen tieto, että milloin tulee jakeluun…

    1. Ei ole vielä täyttä vahvistusta tähän saatu. Näillä näkymin saapuu elokuussa.

      1. Niin Espanjaan tulee tuolloin, mutta milloin tänne Suomeen…

  2. ees kysyä täällä olevilta ”viisailta”, että joko tämä päivitys mahdollistaa bluetooth sykevyön käyttämisen lumiasa.

  3. @kannattaakohan

    Ei ole Nokian päässä ongelma vaan Microsoftilla. Mielestäni tämä päivitys koskee vain Nokialaisia. Toisinsanoen tukea ei siis ole tulossa.

Kommentointi on suljettu!