Nokia EOS saa akullisen suojakuoren?

Nokia EOS -suojakuori

Torstaina oletettavasti julkistettava Nokia EOS -koodinimellä kulkeva kamerapuhelin on saamassa venäläislähteestä tulevan kuvan perusteella suojakuoren, jossa on sisäänrakennettu akku. Nokian logosta päätellen kyseessä on yhtiön itsensä kehittämä lisävaruste, joka saatetaan hyvinkin esitellä laitteen julkistuksen yhteydessä 11. heinäkuuta.

Kokonaisuus sisältää 1020 milliampeeritunnin akun ja se kiinnittyy laitteeseen pohjassa olevan microUSB-liittimen kautta. Venäläislähteen mukaan se parantaa puhelimen toiminta-aikoja noin 35 prosentilla.

Lisävarusteessa on huomioitu myös kuvaajien tarpeet. Sen sanotaan sisältävän kamerapainikkeen ja tarjoavan hyvän otteen yhdellä kädellä kuvaamista varten. Mielenkiintoista on kamerajalustimiin sopiva liitin, jollaisen lähde mainitsee suojakuoresta löytyvän.

Lähde: WMPoweruser

5 kommenttia

 1. Eli torstaina pitäisi päästä näkemään mitä eos tuo tullessaan. Mihinkähän aikaa tuo julkistus on ja pääseekö sitä seuraamaan livenä netistä, linkkiä?

  1. Microsoftin pomohan esitteli jo tätä yhtiönsä uutta mallia. Ei tarvitse odottaa torstaihin.

   1. No en ole kyllä törmännyt. Linkki?

 2. Aika lupaavia räpsyjähän nuo on: http://wmpoweruser.com/joe-belfiores-flickr-page-confirms-nokia-lumia-1020-moniker/

  Alle 150g painava, kosteutta kestävänä niin alkaa kyllä wp kiinnostamaan itseänikin sen verran,että pitäisi ruveta softatarjontaan tutustumaan paremmin. Olivat näköjään julkaissut fifa2013 wp:lle, kunpa tulisi vielä nhl2013, niin ostaisin änärifanina jo pelkästään sen takia:)

  Tuon joen venekuvassa näyttäisi vähän siltä, että siinä on karttana joku wp laite? Onko tuolle siis syvyyskartat saatavilla?

  1. ”Nautics Sailmate”

   Maksaa 29,49 euroa

   😉

Kommentointi on suljettu!