Seuraa Nokia Lumia 1020 -julkistusta livenä webcastin kautta

Nokia logo

Tänään koittaa jälleen yksi mobiilimaailmaa kuohuttava merkkipaalu. Pitkään odotettu Windows Phone -seuraaja Nokia 808 PureView -puhelimelle näkee päivänvalonsa New Yorkista käsin. Tilaisuus käynnistyy kello 18 Suomen aikaa ja sitä voi seurata omalta kotisohvalta suoraan webcast live -lähetyksen kautta.

Lukijamme ovat osoittaneet suurta mielenkiintoa tulevaa uutuutta kohtaan. Sillä onkin selvästi suuremmat mahdollisuudet menestymiseen, kuin edeltäjällään. Nokia 808 PureView jäi monelta kaupan hyllylle Symbianin takia, jonka käytettävyys ei vastannut kilpailijoiden tasoa. Nyt kehuttu kamera, mahdollisesti jopa hieman parempi, saadaan viimein modernilla mobiilialustalla varustettuun laitteeseen.

Live-lähetys löytyy Nokia Conversations -blogista!