Nokia suunnittelee loppuvuoteen merkittävää tuotejulkistusta

Lumia 925

Kuvassa Lumia 925.

Laadukkaalla mobiilikameralla varustettu Lumia 1020 ei jää Nokian viimeiseksi merkittäväksi tuotelanseeraukseksi vuoden 2013 aikana. Yhtiöltä on luvassa vielä ainakin yksi tärkeä tuote, joka julkaistaan myöhemmin kuluvan vuoden aikana. Asiasta kertoi Lumia 1020:n esittelyn yhteydessä järjestetyssä kyselysessiossa toimitusjohtaja Stephen Elop.

Mihin tuotteeseen Elop lausunnollaan viittaa? Jos katsotaan viimeisimpiä huhuja, niin kyseessä voisi hyvinkin olla nykyisiä malleja suuremmalla kosketusnäytöllä varustettu älypuhelin. Yhtiön on jo hetken aikaa huhuttu työstävän laitetta, jossa olisi täyden teräväpiirtotarkkuuden full hd -kosketusnäyttö.

Microsoftilta odotetaan loppuvuodesta GDR3-päivitystä, jonka pitäisi laajentaa Windows Phone 8:n rautatukea. Sen huhutaan mahdollistavan full hd -näytöt sekä neliydinsuorittimet. Koska Nokia on selvästi markkinoiden suurin Windows Phone -valmistaja, tulee yhtiö varmasti hyödyntämään uudet mahdollisuudet ensimmäisten joukossa. Ehkäpä luvassa on kunnon seuraaja Lumia 920:lle tai pitkään spekuloitu tabletti?

Lähde: TechRadar

13 kommenttia

 1. Tuotejulkistus viittaa kehittä(miimme) tabletteihin tai peräti taittuvat näytöt joita kehitimme kauan ja todella pitkään kestänyt kehitys työ valmistui alku-kesästä. Nokia on testannut näyttöjään Windows Phone tablettiinsa ja Windows 8 tablettiinsa.
  Tämän hetkisen tietoni mukaan Nokia lanseeraa taipuisat näytöt iso- näyttöisten lumioiden kanssa.
  Nokia alla on suuri ja mahtava tiedotus tilaisuus 17.9.13, jossa julkaistaan ainakin viisi uutta lumiaa mm. Lumia 650, Lumia 750, Lumia 850, Lumia 950 ja Lumia 1050, jossa on samanlainen kamera kuin Lumia 1020:saa.

  ps. Lumioiden nimet vaihtuivat olivat ensin, 625,725,825,926, ja 1025.

  1. mikähän kaveri tämä on? toivottavasti puheet on totta =)

  2. On kyllä semmosta soomea tää ”Nokian” teksti että huh..

 2. Joo ja myäs lumia 2030 julkaistaan, siin on 50 tuumainen näyttö

 3. Ei mene kuin vajaa vuosi, niin tulee oikeasti kilpaileva tuote aasialaisille kilpailijoille. Kyllä on organisaatio saatu liukkaaksi liikkeissään.

 4. Minkäs täältä nyt sitten ottas..? Ei malttas mitää hommata, kun aina tulee uusia entistä houkuttelevampia tuotteita Nokialta 😀

 5. Jospa sieltä tulisi se huhtikuussa aiemmin esitelty mikroaaltouuni. 😀

Kommentointi on suljettu!