Videolla: Motorola Moto X

Moto X

Uusi alku. Sitä tuleva Moto X edustaa amerikkalaiselle Motorolalle. Se on valmistajan ensimmäinen älypuhelin, jonka suunnittelussa on aidosti ollut mukana Google. Uutta on myös se, että puhelin valmistetaan täysin Yhdysvalloissa.

Motorolan uutuudesta on vuotanut verkkoon jo laajalti tietoja ja nyt laite nähdään Rogers-operaattorin virallisella esittelyvideolla. Kanadalaisoperaattori julkaisi videonsa verkkoon ennenaikaisesti, poistaen sen pikaisesti yleisestä jakelusta. Tässäkin tapauksessa pätkä ehdittiin kuitenkin poimia talteen, joten video on katseltavissa juttumme lopusta.

Operaattorin video paljastaa muutamia yksityiskohtia Moto X:n ohjelmistosta. Ensimmäinen on Google Now. Äänikomennot ovat uutuudessa keskeisessä roolissa ja videon perusteella niitä pystyy hyödyntämään täysin laitetta koskettamatta missä ja milloin vain. Seuraavana ovat ilmoitukset. Ne puhelin esittää tyylikkäästi ruudun valoa hehkuttamalla. Kolmas on eleliikkeellä käynnistyvä kamera. Moto X:n kamera käynnistyy tarvittaessa puhelinta kädessä heilauttamalla.

Moto X:n odotetuista muokkausmahdollisuuksista video ei paljasta mitään. On hyvin mahdollista, että ne jäävät yhden ja tietyn myyntikanavan erikoisuudeksi. Asia selvinnee pian, sillä Rogers kertoo videollaan laitteen saapuvan myyntiin elokuussa.

Lähde: Phone Arena

3 kommenttia

  1. Muut android valmistajat varmaan onnesta soikeana kun Google vihdoinkin aloittanut tosissaan omien puhelintensa valmistamisen. Eikä taida tässä puhelimessa pyöriä mikään versio 4.1, vaan käytössä on yllättäen uusinta uutta.

    1. Motorolan myynti nyt ei pahasti ketään uhkaa. Googlehan ajoi suorastaan tahallisesti Motorolan puhelintuotannon alas ettei muut valmistajat kokisi sitä uhkaksi itselleen. Myi Q1/2013 ainoastaan 1.2M puhelinta. Nämä razr maxx ja X -mallit ovat näitä yläpään kalliita malleja joilla ei markkinaosuutta TOP-10 valmistajaksi saa, mutta joilla voi demota uutta tekniikkaa ja toisaalta käyttiksen kehitysmielessä tehdä uusia innovaatioita.

      (Se Moto X:n 500M mainosbudjetti tosin saattaa enemmänkin olla uhka joillekin valmistajille ja viedä huomiota omilta julkaisuilta).

  2. Tuo saattaa olla yksi vaihtoehto seuraavaksi.
    Samsungin tie on ehkä nähty jos radikaalia ei tapahdu ja Nokian innovaatiot on pelkästään kamerassa. GOOG$ resursseilla toivon tuossa olevan jotain uutta ja toimivaa.

Kommentointi on suljettu!