Nokialta nahkainen premium-kotelo Lumia 1020:lle?

Lumia 1020 nakakotelo

Eikö Nokia Camera Grip tunnu omaan käyttöön sopivalta lisävarusteelta tulevalle Lumia 1020:lle? Jotain erikoista tulevalle uutuudelle olisi kuitenkin ehkä mukava hankkia? Siinä tapauksessa nahkainen suojus saattaisi olla harkinnan arvoinen varuste. Sellainen on nimittäin saapumassa suoraan itse Nokialta, ainakin verkkoon levinneen kuvan perusteella.

Nahkainen kotelo peittää kokonaan laitteen takaosan sekä sivureunat kaartuen hieman etupuolelle. Siinä on liikkuva suojus kameramoduulille, joten linssin saa piiloon naarmuja vastaan. Kaiken kaikkiaan kyseessä on tyylikkään oloinen kokonaisuus, joka kelpaisi varmasti monelle tulevan uutuuspuhelimen omistajalle.

Lumia 1020 on kameraominaisuuksiin keskittyvä Windows Phone 8 -pohjainen älypuhelin. Siinä on 4,5 tuuman kosketusnäyttö, 1,5 gigahertsin tuplaydinsuoritin ja kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia. Takana komeilee 41 megapikselin kamera, joka rakentuu kuudesta linssistä. Lisäksi tarjolla on valovoimainen Xenon-salama pimeässä kuvaamista ajatellen.

Lähde: WMPoweruser

9 kommenttia

 1. Nokia alkaa päästä pikku hiljaa jyvälle….juurikin tuo lisävarusteiden puute on ainakin minua ärsyttänyt. Nykyiseen Samsungin Galaxy s3 puhelimeeni löytyy vaikka minkälaista härpäkettä mm. 7000mAh tehoakkua, lompakkomallin nahkakoteloa johon saa setelit/luottokortit ja puhumattakaan Samsungin flip coverista. Minulla oli Nokian 920 ja siihen ei saanut käytännössä mitään. Varsinkin tuo lompakkokotelo on kätevä kun saa maksuvälineet ja puhelimen kulkemaan samalla.

 2. Tuo kameran linssin suojuksen sijainti ihmetyttää hieman. Kuvaustilanteessa jää oudosti roikkumaan sivuun. Olisi voinut nuo suojuksen kiinnityskohdat olla kameran ylä ja alapuolella niin suojus olisi jäänyt puhelimen taakse. Muuten kyllä ihan tyylikäs suojus.

 3. Aika hieno ja tulee harkintaan tuon puhelimen kanssa. En kyllä ymmärrä valitusta, ettei nokian luureille löydy mitään lisävarusteita jne. Kyllä muuten löytyy, latureita, autolatureita, langatontalatausta, erilaisia handsfree-stereo kuulokkeita, bluetooth-stereokuulokkeita, erilaisia suojakoteloita ja suojakuoria, vaihtokuoria jne, sitten on dynamo-laturi polkupyörään, autotelineita jne. Kaikkea löytyy, kun vaan osaa ostaa kännykkäliikkeestä, tai nokian omasta liikkeestä.

 4. Sambolle terveisiä, jotta ihan yhtä paljon niitä härpäkkeitä löytyy myös nokia lumia 920 puhelimeenkin. EI kannta heti rueta noksua dissaamaan vaikka yleinen trendi suomessa toki tuntuu olevankin.
  https://www.hudomishop.net/nokia_lumia_920
  kokeiles vaikka ensin tuota

  1. oulusta, limingantullin prismasta löytyy 520:lle, 620:lle, 720:lle, 820:lle ja 920:lle nahkaiset lompakkokuoret, kaippa niitä muualtakin sitten löytyy 🙂

 5. Onko tuo linssinsuojalla varustettu kuori siis tullut jo? Olisi tarve 🙂

Kommentointi on suljettu!