Samsungilta simpukkapuhelin Androidilla?

Samsung logo

Vieläkö joku muistaa simpukkapuhelimet? Todennäköisesti monella niistä tulee mieleen Samsung, sillä korealaisvalmistaja puski aikanaan markkinoille simpukoita toisensa jälkeen. Merkittävin yksittäinen malli löytynee kuitenkin Motorolalta, jonka RAZR oli aikansa suosituimpia matkapuhelimia.

Kosketusnäyttöpuhelimien valloittaessa markkinat ovat niin sanotut simpukkapuhelimet hävinneet kaupoista oikeastaan kokonaan. Muutamia perusmalleja löytyy, mutta siinä kaikki. Näin ainakin Suomessa.

Pientä vipinää markkinoille saattaa kuitenkin olla luvassa. Samsung nimittäin uskoo, että Android-pohjaiselle simpukalle voisi olla kysyntää. Korealaisen DDailyn mukaan yhtiö esittelee uuden Galaxy Folder -puhelimen elokuussa. Se perustuu taitettavaan rakenteeseen ja tarjoaa 4G-yhteydet. Japanilaisen Blog of Mobilen mukaan laitteessa on Snapdragon S4 -tuplaydinsuoritin ja 800 x 480 pikselin näyttö. Galaxy Folderin mallimerkintä on SHV-E400S/K.

Lähde: Android Beat

8 kommenttia

  1. Näitä olen vähän odotellutkin. Toisivat vielä qwertyllä ja lisäksi myös suomeen.

    Jännä nähdä tuo julkaisu ja lisäksi myös honami on tulossa. Jälkimmäinen vaikuttaa erittäin lupaavalta.

  2. Ei henkilökohtaisella tasolla sytytä ollenkaan, mutta kyllä simpukoille oma markkinarakonsa varmasti löytyy.

  3. Sellainen ohut ja tyylikäs kuten Motorola Razr oli aikoinaan simpukkapuhelimena niin luulisin, että ostajakuntaa kyllä löytyisi.

  4. Hienoa retroilua. Mitähän siihen toiseen puoliskoon laitetaan, kun näppäimistöä ei varmaan nähdä?

    Nopeasti muuttuu kyllä. Kun katsoo esim. vajaa 10 vuotta sitten tehtyjä jenkkisarjoja, niin kaikki availevat puhelimiaan jatkuvasti.

  5. Toivottavasti jättäävät näppäimistön eivätkä keksi väkisillä jotain uutta. Qwertyä peliin kiitos.

  6. Juha. Palautetta Samsungille vaan. 😉 Itse olen jo laittanut.

Kommentointi on suljettu!