Punainen Nokia Lumia 1020 tulossa?

Lumia 1020

Otsikko kertoo kaiken. Twitter-vaikuttaja, evleaks, on julkaissut kuvan, jossa esiintyy punainen Lumia 1020. Viime viikolla julkistettu uutuus on virallisten tietojen mukaan saapumassa myyntiin mustana, valkoisen ja keltaisena. Punaisesta variantista ei mainittu sanallakaan laitteen julkistuksen yhteydessä, mutta Nokia on aikaisemminkin laajentanut tuotteidensa värivalikoimaa jälkikäteen.

Kuvan laite saattaa hyvinkin olla tulevaisuudessa totta. Sen puolesta puhuvat ennen virallista julkistusta verkkoon valuneet kuvat, joissa Lumia 1020:n muotoja mukaileva takakuori nähtiin punaisena.

Tarkempia tietoja mahdollisen punaisen version saatavuudesta ei ole. On mahdollista, että se saattaisi jäädä AT&T-operaattorin yksinoikeudeksi.

Lähde: evleaks

11 kommenttia

  1. Postaa ny vielä pari kertaa, niin kohta joku saa päähänsä että sitä on ennakkotilattu oikein runsain määrin.. 🙂

 1. Punainenkin on oikein hyvän näköinen, mutta mielestäni keltainen on tyylikkäin.

  Itse en tätä nyt loppujen lopuksi tulekaan hankkimaan, sillä menin voittamaan Nokian arvonnasta Lumia 920:n.

  1. Näkisin että monelle 920 ois parempi hinta-laatusuhteeltaan muutenkin. Siinäkin on hyvä kamera puhelimelle ja muuten sama vehje kuin 1020. Mutta paljon edullisempi.

   1. Mistä sait sen Suomen hinnan? Tietääkseni sitä ei ole ilmoitettu. Taidat olla trolli vain.

    1. Jos se on jenkeissä huippukallis niin eiköhän se suomessakin ole

    2. Kalle. Mietitkö yhtään?

     Jos luurin hinta on jenkeissä se n. 600$, niin Suomessa hinta menee sinne 700€ tietämille.

     Toisaalta eivät ne kameran osat ole siihen luuriin mitään halpoja.

 2. Itse olen samaa mieltä, että suurimmalle osalle kuluttajista L920 on 1020:n sijaan parempi vaihtoehto hinta-laatusuhteeltaan, sillä suurin osa kuluttajista tuskin tarvitsee 1020:n huippukameraa (valokuvaajia ja hifistelijöitä lukuunottamatta)

  1020:n hinta tulee Suomessa olemaan liian kallis älypuhelimenkin hinnaksi. (N. 700€)

  No minulla on keltainen lumia 920 ja silti tilasin tuon keltaisen 1020:sen, koska halusin sen, siinä olevan paremman kameran takia. Muutenhan se on lähes sama kuin lumia 920. No nyt kuitenkin olen myymässä keltaista lumia 920:stä, mukaan tulee kaikki mitä paketissa oli+keltainen langatonlatausalusta, keltainen silikonikuori, musta silikonikuori ja musta silikonikuori nahkakannella. Takuu ois voimassa 21.11.2014.

 3. Hinta tippuu varmaan 920 tasolle jossain vaiheessa mutta toki tällä hetkellä 920 on parempi hintalaatu suhteeltaan (halvempi). Olihan 920kin huippumalli aikoinaan. Kun seuraava wp päivitys julkaistaan odottaisin että 1020 hinnat lähtee rakettina alas. Uutena 1020 hinta kyllä melkos suolainen.

Kommentointi on suljettu!