HTC One mini julki – 4,3 tuuman näyttö ja UltraPixel-kamera

HTC One mini

Taiwanilainen HTC on viimein virallistanut One-lippulaivan pikkuveljen, joka on odotetusti nimeltään One mini. Samsung Galaxy S4 minin tavoin kyseessä on isoveljensä muotokieltä noudatteleva älypuhelin, joka ei kuitenkaan ominaisuuksiltaan täysin vastaa esikuvaansa. Puhelin saapuu markkinoille elo-syyskuun aikana.

One minissä on isoveljestään tuttu alumiininen runko. Virallisilta mitoiltaan se on 132 x 63,2 x 9,25 millimetriä ja painoa sillä on 122 grammaa. Vertailuna vielä HTC Onen mitat, jotka ovat 137,4 x 68,2 x 9,3 millimetriä ja paino 143 grammaa. Akku uutuudessa on kapasiteetiltaan 1800 milliampeerituntia.

Entä tekniikka? Puhelimen Android 4.2.2 -käyttöjärjestelmää ja Sense 5 -käyttöliittymää hallitaan 4,3 tuuman 1280 x 720 pikselin kosketusnäytöltä. Käyttösulavuudesta huolehtivat 1,4 gigahertsin Snapdragon 400 -tuplaydinpiirisarja ja gigatavun RAM-käyttömuisti. Tallennustilaa on 16 gigatavua. Mukana ei ole muistikorttipaikkaa.

Kamerana on neljän megapikselin UltraPixel-kamera. Kyseessä ei ole kuitenkaan täysin sama kamera kuin Onessa, sillä optinen kuvanvakain puuttuu. Edestä löytyy 1,6 megapikselin kamera.

Muita maininnan arvoisia ominaisuuksia ovat LTE-tuki ja kaksi kaiutinta etupuolella.

Lähde: SoftPedia

7 kommenttia

  1. Voiskohan tästä tulla jopa isoveljeään myyvämpi tuote? Yhteen käteeen sopiva koko, premium tuntuma, sulavuus, tarkka näyttö on asioita jotka se matti meikäläinen huomaa tuota kaupassa hiplatessaan. Hinta Suomeen 399€ ja 299€ ni johan myy.

    1. Oli tarkoitus kirjoittaa, että jouluksi 299€.

  2. Tuo ”ultra” on hyvä tuotenimi HTC:llä markkinointimielessä. Ultra on parempi kuin joku ”super” tai ”mega”.

  3. Varmasti tiukasti hinnoiteltuna olisi todella vahva tarjokas.
    Itselleni tosin ei kelpaa kuin Sony, mutta muuten HTC One olisi ollut kiikarissa.

  4. No tuo HTC:n näppäin vamma häiritsee liikaa, joten kiinnostus tähän täysi 0. Jos olisivat tehneet normaalilla näppäin asettelulla tai tilman fyysisiä näppäimiä, niin olisin kallistunut jo tuohon isoveljeen, koska on erittäin tyylikäs tapaus.

  5. Ihan mielenkiintoinen paketti, varsinkin jos hinta kohdillaan. toivottavasti tulee vielä se upea punainen versio.

Kommentointi on suljettu!