Tulevassa Lumia 625:ssä on 4,7 tuuman kosketusnäyttö?

Lumia 625

Keväällä huhuiltu Lumia 625 nousee jälleen pintaan. Laitteen julkistus on kaikesta päätellen lähenemässä, sillä kuvia puhelimesta on julkaistu Kiinan televiranomaisten sivuilla. Lumia 625:n odotetaankin olevan Kiinaan suunnattu edullinen Lumia-mallia. Hinnan arvellaan pyörivän 325 dollarin tietämillä.

Nokian muista malleista puhelin eroaa suurella näytöllään. Kokoa paneelilla on 4,7 tuumaa ja tarkkuutta 800 x 480 pikseliä. Sisällä hyrrää 1,2 gigahertsin Snapdragon S4 -tuplaydinsuoritin ja RAM-muistia on 512 MB:tä. Takana on viiden megapikselin kamera.

Aika näyttää, saapuuko Lumia 625 myöhemmin myös maailmanlaajuisille markkinoille.

Lähde: The Verge

5 kommenttia

 1. huh, huh… kokoonsa nähden tosi aneeminen luuri!

  toivottavasti tämä on ennenaikainen aprillipila!

  t. osakkeenomistaja

 2. 4,7″ ja 480p on aika kamala yhdistelmä. Oiskohan tuolla köyhemmissä maissa kumminkin kysyntää tälläisellä halvalla iso näyttöisellä luurilla?
  Voisikohan myös olla, että Nokia on saanut kyseistä näyttöä sen verran halvalla ja pystyvät näin punnertamaan ko. puhelimen hinnan houkuttelevan alas?

  1. Totta vähän turhan epätarkka näytön kokoon nähden.

 3. Saman resoluution Samsung Galaxy Grandia (Note malliston ”köyhän pojan versio”), jossa on 5 tuuman näyttö, 2 SIM paikkaa ja näyttö saa kehittyvillä markkinoilla 320 USD:lla. Ja tota näkee liikenteessä kyllä ainakin Thaimaassa.

Kommentointi on suljettu!