Googlen vetämä Android valloittaa maailmaa tätä nykyä 1,5 miljoonan laitteen päivävauhtia. Googlen toimitusjohtaja Larry Page paljasti luvun yhtiön toisen vuosineljänneksen tulosjulkistuksen yhteydessä. Luku on kova, sillä viikkotasolla se tarkoittaa, että uusia laitteita aktivoidaan 10,5 miljoonaa kappaletta.
Kovasta luvusta huolimatta Androidin kasvu vaikuttaisi viimein tasoittuneen. Nyt kerrottu luku on nimittäin sama, jonka Googlen hallituksen puheenjohtaja Eric Schmidt paljasti huhtikuussa. Jo tuolloin hidastumisen merkit olivat ilmassa, sillä viime syksyn 1,3 miljoonan päivätahdista ei oltu noustu merkittävästi.
Kaikella on kattonsa ja nyt vaikuttaa siltä, että Android on saavuttanut omansa. Seuraava tavoite onkin pitää saavutettu asema. Google tosin uskoo edelleen kasvuun ja yhtiön tavoitteena on laajentaa Android vahvemmin edullisemman hintaluokan puhelimiin. Aika näyttää, pystyykö yhtiö kirimään Androidin vieläkin kovempiin lukemiin.
Lähde: Android Central
Ja joka päivä siitä irtaantuu porukkaa..z
Android lagittaa halvoissa pugelimissa.
No en nyt niin sanoisi. Vaimollani on esim. Samsung Gio, joka on n. 2 vuotta vanha. Siinä on Android 2.2 ja 800MHz prosari. Hyvin näyttää onnistuvan kaikki älypuhelintoiminnot ja softaa löytyy joka lähtöön. Puhelin vastaa aika tarkkaan esim. sitä Huawein 60e mallia mikä Suomessakin on Gigantissa myynnissä. Android 2.3 toimii sutjakkaasti noissa halpis-malleissa, mutta on silti fiitsereiltään hyvin kehittynyt.
No en nyt sanoisi. Kaverillani on myös Galaxy Gio. Toimii aivan hiiskatin takkuisesti ja kaatuilee vähän väliä.
Nojaa, Lumialasit silmillä tietysti kaikki näyttää aina pahalta (Muistaakseni niillä katsottuna L800:ssa oli parempi kamerakin kuin S3).
Tuossa on Galaxy Pocket, joka kyllä yllättävän näpäkästi toimii 2.3:lla. Karkeen näköinenhän se vähän on (ei ihan samoja karkkeja käyttiksessä päällä kuin Galaxy S malleissa). En ole vielä nähnyt kuinka nätti 75€ Windows Phone tai iOs vekotin on.
Kannattaisikohan kaverisi viedä sitten se Gio korjattavaksi? Tai sitten on häkännyt sen itse jotenkin kummalliseen kuntoon. Perus Gio toimii kyllä vallan hyvin ja kaatuilematta, sen tiedän 100% varmasti.
Ja teillähän ei laseja päässä ole hah hah hoh hoh. Oikeita objektiivisuuden lähettiläitä. Kyllähän nyt vähän sokeampikin tuon antero lagituksen näkee. Pikainen käynti optikolla auttaa, ja ne robottilasit mielellään pois päästä.
Ei muutakuin pojat Lumia 610 käteen ja sitten keskustelemaan sulavuudesta. Sen luokan täi tervassa että huh huh. Silti sen hinnalla sai kaks android puhelinta.
ei kokemusta eikä kiinnostustakaan kokeilla vanhan generaation karvalakkimallia, näin puhelindiggarina. sen tiedän että oma 800 ja nykyisen generaation laitteet, jopa halvimmat, ovat sulavuudessa omaa luokkaansa.
Täytyy myös muistaa ennenkuin haukkuu käyttöjärjestelmiä suuntaan tai toiseen se, että mitä asioita kukin painottaa. Joillain ihmisillä sulavuus on se kaikki kaikessa, mutta joillekin toisella se voi olla joku muu juttu.
Lisäksi mitä sulavuuteen tulee, niin Android on (kalliimmissa malleissa) oikeastaan aivan mielettömän sulava kun ottaa huomioon yhden asian. Nimittäin sen miten älyttömän paljon Androidista löytyy kaikenlaista juttua enemmän kuin muista kahdesta isoista käyttöjärjestelmistä. Ei nimittäin kauheasti mieti joku HTC One, että mitähän sitä pitäisi tehdä, kun olet tökännyt vaikka ”takaisin” nappulaa. Jos vaikka WindowsPhone lagaisi koskaan lainkaan, olisi se lähes häpeä, sillä se sisältää niin vähän kaikenlaisia elementtäjä, silmäkarkkia ja ties sun mitä.
Mutta joo, jatkaakaa tappelua. Mehän ollaan suomalaisia, joten Nokia-Fanboyt kuuluvatkin asiaan. 😉
Pakasta vedettyä Galaxy Coveria kokeilleena sutjakkuudesta ei voi kyllä puhua. Esim N8 on sulavempi. Lisäksi Gio:n 320 x 480 resoluutio on kyllä jotain aika järkkyä. Tuntuu olevan paria poikkeusta lukuunottamatta todella rupunen näyttö alle 200E Androideissa.
Niinhän se onkin mutta, ei tietääkseni muissakaan 70e laitteissa näytöillä mässäillä.
Mistä nämä aktivointiluvut saadaan? Alkaako Google seurata käyttäjää heti ensimmäisestä verkkoon liittymisestä lähtien? Soittaako Android kotiin?
Onkohan foliohattu vähän tiukalla? Mistä saadaan Windows Phonen aktivointiluvut, iPhonen? Oisko siitä hetkestä kun kirjaudutaan, Google, MS Live, itunes tunnareilla?
http://www.tietoviikko.fi/kaikki_uutiset/microsoftin+kehuu+kasvaneita+windows+phone+tuloja++androidin+ansiota/a915544
Androidi jyrää markkinoilla – sitä ei voi kukaan kiistää. Raskas käyttis (4.0 ja uudemmat) vaatii kunnon rautaa alleen. Ja tottahan on, jos haluaa hyvän puhelimen, täytyy siihen sijoittaa satoja euroja, koskee niin Android-,WP-, ja iOS-luureja. Kyllä lippulaiva Androidit ovat sulaa vahaa käsissä omien kokemusten perusteella.
Loppu vuodeksi odotetun Android 5.0:n ei pitäisi ainakaan Androidin kasvua hidastaa, mikäli ennakkokatsaumuksiin on uskominen. Alkaa halvemmatkin Android-luurit ajaa asiaansa tämän jälkeen.