LG Optimus G Pro Eurooppaan kolmannen neljänneksen aikana

Optimus G Pro

Kiinnostavatko suuri kosketusnäyttö, tehokas piirisarja ja käyttäjän vaihdettavissa oleva akku? Siinä tapauksessa LG Optimus G Pro voi olla harkinnan arvoinen kokonaisuus. Kyseessä on nimittäin 5,5 tuuman 1920 x 1080 pikselin paneelilla varustettu Android 4.1 Jelly Bean -pohjainen laite, joka on vihdoin saapumassa Euroopan markkinoille. LG lupaa sen rantautuvan vanhalle mantereelle kolmannen vuosineljänneksen aikana, eli heinä-syyskuussa.

Optimus G Pron sisällä hyrrää 1,7 gigahertsin Snapdragon 600 -neliydinpiirisarja. Käytössä on kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia ja 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Laite sisältää microSD-muistikorttipaikan ja tukee muun muassa LTE- sekä NFC-yhteyksiä. Akku on kapasiteetiltaan 3140 milliampeerituntia.

Kuvaajalle korealaisvalmistajan älypuhelin tarjoaa mielenkiintoisia ominaisuuksia. Se mahdollistaa muun muassa videon tallentamisen samanaikaisesti etu- ja takakameralla. Tarkkuudeltaan kamerat ovat kaksi ja 13 megapikseliä.

Lähde: Engadget

3 kommenttia

  1. Kyllä kiinnostaa.
    Tuo näyttääkin tyylikkäältä ohuine reunuksineen.
    Eikö juuri LG valmistanut ylistetyn Googlen Nexus puhelimen? Siltä pohjalta kompetenssia tuntuisi riittävän. Hintatietoja tietysti odotellaan ensin.

  2. Ihan napakka kokonaisuus, mutta jos olisin itse puhlettia hankkimassa, niin odottelisin varmaan lokakuuta ja Note kolmosta.

  3. Hieno etenkin tuo koti-näppäin, kun reunukset hohtaa punaisina.

Kommentointi on suljettu!