Videolla: HTC One mini

One mini

Maailmalla mediat ovat jo päässeet hypistelemään vastikään julkaistua HTC One -lippulaivan pikkuveljeä. Kyseessä on siis One mini, jonka tarkoituksena on koota esikuvansa ominaisuudet ja käyttökokemus hieman huokeampaan sekä kompaktimpaan pakettiin. Laite nähdään Suomessa myynnissä elo-syyskuun aikana.

HTC One mini perustuu Android 4.2 -käyttöjärjestelmään, 4,3 tuuman 720p-kosketusnäyttöön ja 1,4 gigahertsin Snapdragon 400 -tuplaydinpiirisarjaan. Tallennustilaa löytyy 16 gigatavua ja RAM-käyttömuistia gigatavun verran. Puhelin tukee LTE-, Bluetooth 4.0-, WiFi-, GPS- ja GLONASS-yhteyksiä.

Kamera on One minissä tärkeässä roolissa. Mukana on isoveljen UltraPixel-kamera sillä erotuksella, että optinen kuvanvakain puuttuu. Edessä on 1,6 megapikselin kamera.

HTC Oneen nähden käyttäjä joutuu mini-versiossa luopumaan myös NFC:stä ja infrapunasta.

Lähteet: The Verge & Engadget