Tältä se näyttää: Moto X virallisessa pressikuvassa

Moto_X_kutsu

Tuleva Moto X ei ole enää viikkoihin ollut varsinainen salaisuus. Motorola on paljastanut tietoja laitteesta tasaiseen tahtiin ja on vahvistanut muun muassa puhelimen virallisen nimen. Moto X on Motorolan mukaan ensimmäinen älypuhelin, joka on suunniteltu ja valmistettu kokonaan Yhdysvalloissa. Se edustaa uuden aikakauden alkua Motorolalle, jonka asema markkinoilla on heikentynyt viime vuosina tasaisesti.

Elokuun 1. päivä julkistettavasta uutuudesta on nyt valunut verkkoon ensimmäiset viralliset pressikuvat. Niiden takana on tuttu ja luotettava lähde, evleaks.

Pressikuvassa hillityssä asussa esiintyvän Moto X:n odotetaan saapuvan markkinoille laajassa värikirjossa. Valmistaja on luvannut uutuuden tarjoavan kuluttajille tavallista enemmän mahdollisuuksia laitteen personoimiseen. Tarkat yksityiskohdat selviävät 1. elokuuta, jolloin Motorola järjestää puhelimen esittelytilaisuuden New Yorkissa.

Moto_X_Press_h

Lähteet: TheUnlockr & Android and Me

8 kommenttia

  1. Hyvin perusmeininki. Ei mitenkään säväytä,mutta kyllä tuo luurista menee.

  2. Aika yks yhteen jonkun LG:n kanssa. Ei huono, mutta ei erityisen innostavakaan
    design. Tuokin lienee muovia? Speksit on kyllä silkkaa namia.

  3. Tulee hiukan mieleen Nexukset. Hillityn tyylikös ilman mitäön räväyttävää tai yllätyksellistä. Ihan perustyylikös laite

  4. Tuohon saa kuulemma valita kuorien materiaalinkin. Jossain kerrottiin, että tuohon voisi saada puusta tehdyt kuoret/takakannen. Tiedä sitten miten on asian laita…

  5. Tuo kaareva takakansi on hyvän näköinen. Jossain oli videopätkä, jossa tämä oli valkoisena ja siinä se näytti tosi siistiltä. Veikkaan että on kädessä paljon parempi kuin noissa kahdessa kuvassa.

  6. Näyttäisi olevan mukavan pieneksi jäänyt tuo käyttämätön kaistale alareunassa. Jos hinta olisi huokea (koska midrange speksit) tämä voisi olla kyllä yks potentiaalinen vaihtoehto.

Kommentointi on suljettu!