Ampparit.com -uutispalvelu saapui Apple iPadille

Ampparit.com

Suosittu kotimainen uutispalvelu, Ampparit.com, on laajentanut tarjontansa Apple iPad -taulutietokoneelle. Palvelu on toki tähänkin asti ollut käytettävissä iPadin verkkoselaimella, mutta uudella sovelluksella käyttökokemusta halutaan optimoida paremmin tableteille.

Tabletit ovat täysin oma maailmansa – niissä on suurempi näyttö sekä enemmän tehoja kuin älypuhelimissa ja toisaalta kosketusnäyttö, mitä kannettavissa ja pöytäkoneissa ei ole. Halusimme hypätä täysillä myös tähän todellisuuteen, luoda tabletille jotain täysin omaa sekä kokeilla uusia asioita. Toivottavasti uusi ”iPad-Ampparit” miellyttää tabletilla uutisia lukevia”, kertoo Ampparit Oy:n toimitusjohtaja Petteri Hannonen.

Uusi sovellus nopeuttaa uutisten lukemista, sillä valittu juttu ja uutisotsikot näkyvät yhtä aikaa samassa näkymässä. Mukana olevat välilehdet mahdollistavat puolestaan usean mielenkiintoisen artikkelin poimimisen lukemista varten. Lisäksi oman profiilin voi tuoda suoraan sovellukseen, jolloin uutisvirtaan saa pelkästään itseään kiinnostavat jutut.

Ampparit.com on uutispalvelu, joka kokoaa yhteen eri medioiden uutisotsikot. Mukana palvelussa on yli 250 kotimaista lähdettä.

Lataa sovellus ilmaiseksi tablettiisi App Storesta.

1 kommentti

  1. Olen käyttänyt Ampparia hipelöllä jo yli pari vuotta.
    Pahin vika on Takaisin painike, joka palauttaa hakemistoon eikä edelliseen sivuun, jos vaikka vahingossa tökkää mainosta tai muuten vain seurailee linkkejä.
    Tästä olen huomautellut monta kertaa, mutta ei parannusta…

Kommentointi on suljettu!