HTC One minin hinta asettumassa 450 euroon

HTC One mini

Hiljattain julkistetun HTC One minin myyntihinta alkaa paljastua. Useat eri ketjut Euroopassa ovat hinnoitelleet uutuuden noin 450 euroon. Esimerkiksi Saksassa Phone House ja Cyberport kauppaavat uutukaista 450 euroon. Toimitukset asiakkaille käynnistyvät näillä näkymin elokuun aikana.

Saman hinnan toteutuessa myös Suomessa, olisi One mini isoveljeään 150-200 euroa edullisempi. HTC One maksaa Suomessa huokeimmillaan hieman vajaat 650 euroa. Suomen osalta tarkkaa saatavuutta ei ole vielä vahvistettu, mutta laitteen pitäisi löytyä kaupoista viimeistään syyskuun lopussa.

HTC One minissä käyttäjä joutuu lippulaivaan nähden luopumaan full hd -kosketusnäytöstä, neliydinsuorittimesta, kahden gigatavun RAM-käyttömuistista, optisesta kuvanvakaimesta, NFC:stä ja infrapunasta. Puhelin tarjoaa 4,3 tuuman 1280 x 720 pikselin näytön, 1,4 gigahertsin Snapdragon 400 -tuplaydinpiirisarjan, UltraPixel-kameran ja 16 gigatavua tallennustilaa. Kokonaisuutta täydentää alumiininen runko.

Lähde: GSMArena

1 kommentti

  1. Jos tuossa vaan olisi OIS, niin sitten kiinnostaisi oikeesti. UltraPixel-kamera vaikuttaa oikeesti lupaavalta, kun siinä järkevästi panostettiin pikselien kokoon. Myös testien perusteella vaikuttaa ihan hyvältä. Mutta mobiililaite heiluu eittämättä aina jonkin verran, jolloin optisella kuvanvakaimella on todellakin käyttöä. Siksi se olisi kyllä pitänyt tuohon pienempäänkin saada. Mitään muuta en näe menettäväni isoveljeen verrattuna.

Kommentointi on suljettu!