HTC esitteli uuden Desire 500 -puhelimen

Desire 500

Älypuhelinvalmistaja HTC on laajentanut edullisemman hintaluokan Desire-mallistoaan uudella jäsenellä. Nyt esitelty Desire 500 saapuu ensimmäisenä Taiwaniin, jossa sen hinta pyörii 400 dollarin tietämillä. Ikävä kyllä laitteen saatavuudesta muun maailman osalta ei ole kerrottu vielä mitään virallista.

Desire 500 rakentuu Android Jelly Bean -käyttöjärjestelmän ja Sense 5 -käyttöliittymän ympärille. Puhelimessa on neljä suoritinydintä sisältävä Snapdragon 200 -piirisarja ja yksi gigatavu RAM-käyttömuistia. Sisäistä tallennustilaa löytyy neljä gigatavua. Sitä on mahdollista laajentaa microSD-muistikortilla.

Puhelimen pääkamerana toimii kahdeksan megapikselin kamera, jossa on takaa valaistu BSI-sensori. Kameran F-luku on 2.0. Mukana on myös etukamera, joka on tarkkuudeltaan 1,6 megapikseliä.

Kosketusnäyttö Desire 500:ssa on kooltaan 4,3 tuumaa ja tarkkuudeltaan 800 x 480 pikseliä. Muita ominaisuuksia ovat muun muassa HSDPA, NFC ja 1800 milliampeeritunnin akku.

Uutuus saapuu Taiwanissa myyntiin 1. elokuuta.

Lähteet: UnwiredView & Engadget

1 kommentti

Kommentointi on suljettu!