Videolla: Nokia Lumia 625

Lumia 625

Onko tähtäimessä edullinen ja suurella näytöllä varustettu älypuhelin? Siinä tapauksessa kuluvan neljänneksen aikana myyntiin saapuva Lumia 625 voi olla tarkastelun arvoinen. Kyseessä on Windows Phone 8 -pohjainen laite suurella 4,7 tuuman 800 x 480 pikselin kosketusnäytöllä, jonka myyntihinta Suomessa tulee asettumaan alle 300 euroon.

Alle on koottu muutama videoesittely uutuudesta. Ensimmäinen tarjoaa hyvän esikatsauksen Lumia 625:een, jossa on toistaiseksi Nokian malliston suurin kosketusnäyttö. Toisella pätkällä nähdään, kuinka uutuus vertautuu muihin Lumia-sarjan jäseniin.

Lumia 625 on varustettu Nokian kattavalla palvelukirjolla, kuten kartoilla, Nokia Musiikilla ja Nokia Smart Cameralla. Puhelimessa on 1,2 gigahertsin tuplaydinsuoritin ja se tukee 4G-yhteyksiä. Takaa löytyy viiden megapikselin kamera LED-salamalla.

Lähteet: Engadget & Mobile Geeks

1 kommentti

  1. Eiköhän se ole ihan tuplaydinsuoritin.

Kommentointi on suljettu!