Moto X:ää suojaa sivulle kaareutuva Magic Glass?

Moto-X_Magig_Class_h

Muutamia päiviä sitten uutisoimamme lehdistökuvat Moto X:stä eivät paljastaneet koko totuutta laitteen rakenteesta. Itse asiassa tuoreet kuvat osoittavat, että luvassa on varsin sulavalinjainen älypuhelin, jonka rakenteessa on käytetty mielenkiintoisia ratkaisuja.

Takaa kaareutuvan Moto X:n näyttöä suojaa tietojen mukaan Motorolan Magic Classiksi brändäämä lasi. Kyseessä on Gorilla-lasi, joka kaareutuu pitkälle sivureunoihin asti. Näin on saatu aikaa tavallista saumattomampi kokonaisuus etu- ja takaosien välille. Laitteen runko rakentuu bloggaaja Taylor Wimberlyn mukaan laminoidusta alumiinista, joka mahdollistaa kestävän, mutta kevyen kokonaisuuden.

Ominaisuuksiltaan Moto X:n odotetaan sijoittuvan ylempään keskitasoon, mutta ei aivan terävimpään kärkeen. Sisällä on tiettävästi Snapdragon S4 Pro -tuplaydinsuoritin, kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia, 16 gigatavua tallennustilaa ja 2200 milliampeeritunnin akku. Näyttö olisi kooltaan 4,7 tuumaa ja tarkkuudeltaan 720p-tasoa.

Wimberlyn kertoo Motorolan kiinnittäneen puhelimessaan erityistä huomiota verkkoyhteyksiin. Mukana on kaksi antennia LTE-yhteksille, kun useimmat valmistajat integroivat neljännen sukupolven yhteydet samaan antenniin 3G- ja 2G-tekniikoiden kanssa.

Motorola esittelee uutuutensa maailmalle 1. elokuuta, eli ensi viikon torstaina.

Moto X

Moto X

Lähde: Engadget

10 kommenttia

  1. Moto X kiinnostaa päivä päivältä enemmän. Vaikuttaa järkevältä ja hyvin suunnitellulta tuotteelta kilpailukykyisen hintaan.

    1. On varmasti kilpailukykyisen hintainen muualla kuin Suomessa.

    2. Samaa mieltä, kiinnostava laite. Mikä tämän hinta on?

  2. Siis lasi menee sivuille asti ja näyttö menee täten hajalle entistä helpommin kun vekottimen tiputtaa?

  3. Minkähän muotoinen laturi tässä on? Kynnyskysymys.

    1. Totta, juttuihin pitäisi aina lisätä kuvat laturista.

Kommentointi on suljettu!