Muovinen iPhone on: iPhone 5C?

iPhone 5C

Uuden lippulaivamallin rinnalle esiteltävä toinen iPhone-versio vaikuttaa entistäkin todennäköisemmältä. Kyseinen malli on esiintynyt viime viikkoina vuotokuvissa useita kertoja. Nyt sen nimi on vahvistumassa Kiinasta tulevien kuvien perusteella, joissa esiintyy uutuuspuhelimen myyntipakkauksen kansi. Kyljessä lukee iPhone 5C.

Mallinimen C-kirjaimen on arveltu yksinkertaisesti viittaavan sanaan color, eli väri. Puhelin onkin vuotokuvissa nähty useissa eri väreissä, joten siinä mielessä iPhone 5C on jokseenkin looginen. Sen rinnalle Apple tulisi luonnollisesti esittelemään myös seuraavan lippulaivansa, joka olisi tuttua kaavaa noudatettaessa iPhone 5S.

Uutuusmallin ominaisuuksien arvellaan olevan hyvin lähellä nykyistä iPhone 5:sta. Voiko sen hinta siis painua kovinkaan alas? Asian pitäisi selvitä piakkoin, sillä huhut kertovat Applen päivittävän puhelinmallistonsa syyskuussa.

iPhone 5C

iPhone 5C

Lähteet: Mac Rumors & GSM Arena

12 kommenttia

 1. Tuskin kukaan odottikaan budjettiluokan vehjettä. Applen strategiana on high end ja sillä sipuli.

 2. iPhone Minihän tuo ei käytännössä voi olla, koska samankokoinen isoveljen kanssa.
  Mini olisi ollut parempi, ihan niinkuin iPad mini.

  1. Enneminkin pitäs tulla iphonen isompi versio! Iphonehassahan on huomattavasti pirnrmpi näyttö kun muissa high-end älypuhelimssa.

 3. Voi pärjätä markkinoilla jos on noin 200 euroa halvempi kuin ”normaali” iphone. Mahtuu silloin monen budjettiin.

  1. Niin paitsi iphonen hinnat alkaa vajaasta 700€:sta, joten en usko että 200€ riittää. Hinta saisi olla mielestäni max 400€ .

 4. Jonkun se on pakko sanoa, iPhone 5Cheap.

  1. Mini olisi parempi… iPhone 5S saisi olla yli 4,3″

 5. Joka ainoan valmistajan tulisi tehdä lippulaivamallinsa kahdessa koossa, vaikka 4 ja 5- tuumaa. Niin, että molemmissa malleissa olisi muuten samat ominaisuudet. Tällätavoin saataisiin pienistä näytöistä ja suurista näytöistä pitäville tasokkaat puhelimet. Pienen näytönkoon, kun ei pitäisi tarkoittaa automaattisesti low-end laitetta, sillä se on mielipideasia kummasta pitää. Sellaisena sen tulee säilyäkin.

Kommentointi on suljettu!