MobiiliBlogin videolla: Samsung Group Play

Samsung Group Play

Pikaista videoesittelyä pukkaa! Tällä kertaa aiheena ei ole tietty laite, vaan Samsungin kehittämä Group Play -ominaisuus, joka on osa yhtiön uusimpia Android-malleja. Kyseessä on WiFi-verkon kautta toimiva ominaisuus, jonka kautta käyttäjät voivat jakaa sisältöä laitteidensa välillä.

Testi osoitti Group Playn toimivaksi kokonaisuudeksi. Sen hyödyntäminen on helppoa ja pitäisi onnistua useimmilta ilman ongelmia. Ideana on, että yhdellä laitteella luodaan ryhmä, johon muut liittyvät. Näin laitteiden välillä voidaan jakaa muun muassa kuvia ja musiikkia.

Erityisesti musiikin jakaminen Group Playn kautta on hienoa. Usealla puhelimella ääni saadaan jakautumaan huomattavasti laajemmalle alueelle. Tästä lisää alla.

6 kommenttia

 1. Teemu. Miksi sulla kestää noin kauan videon lataamisen(YouTubeen) jälkeen, että ilmoittanut videostasi täällä blogissa?

  1. Latailen yleensä hieman etukäteen videon nettiin ja postaan tänne, kun on sopiva väli. 🙂

 2. Nokia Play 360 on parempi. Eheh.

  Tietääkö joku miten saisin sinne sisään menneen kolikon pois? 😀

  1. Play 360 jakaa hienosti kuvat ja videot? Jännä homma muuten, tuollaisella Galaxy S puhelimella kuuntelisi musaa Playstä käyttäen laadukkaampaa Apt-X äänikoodekkia kuin Lumia puhelimella.

   1. Korjaus, eihän se ryhmätoisto videoita jakanutkaan, vaan asiakirjoja. Ihan vaan ettei tarkkasilmäisimmät naperotkaan pääse narauttamaan mua vilpistä.

Kommentointi on suljettu!