Samsung avaa yhdessä DNA:n kanssa oman myymälän Helsinkiin

Samsung Store Helsinki

Huomisesta alkaen Pääkaupunkiseudulla pääsee tutustumaan entistäkin syvemmin Samsungin elektroniikkatuotteisiin. Yhtiö avaa 1. päivä elokuuta kello 15.00 Samsung Experience Store -kaupan Helsingin keskustassa sijaitsevaan kauppakeskus Citycenteriin. Kyseessä on Pohjoismaiden ensimmäinen konseptin mukainen kauppa. Vastaavia liikkeitä löytyy muun muassa Ranskasta ja Australiasta.

Liiketilaa Helsingin Samsung Experience Store tarjoaa 160 neliötä. Esillä on puhelimia, tabletteja, kannettavia tietokoneita, kameroita ja lisälaitteita. Liike tarjoaa hyvät puitteet laitteiden kokeiluun ja ennen kaikkea niiden yhteispelin testaamiseen. Jatkossa paikan päällä tullaan myös järjestämään kuluttajille suunnattuja koulutustapahtumia.

Samsung Experience Store tarjoaa meille paikan, jossa voimme luontevasti esitellä uusimpia tuotteitamme ja järjestää lanseeraustilaisuuksia. Kuluttajat voivat luottaa siihen että liikkeessä on esillä laajin mahdollinen valikoima tuotteita ja Samsungin laitteet läpikotaisin tunteva henkilökunta”, sanoo Samsungin telecom-myyntipäällikkö Mika Engblom.

Samsungin kumppanina kaupassa toimii DNA. Operaattori tulee vastaamaan liikkeessä tarjottavista liittymäratkaisuista.

2 kommenttia

  1. Mielenkiintoista. Täytyypä käyä vilkasemassa, kun oon ens viikolla menossa käymään Helsingissä. Kiinnostaa myös nähä, minkä verran Samsungin WP-laitteet saa tuolla näkyvyyttä.

  2. Vääristääkö operaattori kilpailua? Onko DNA valinnut suosikkinsa, josta kertoo myös viimeiset myyntiluvut?

Kommentointi on suljettu!