Nokian seuraava julkistustilaisuus New Yorkissa syyskuun lopulla?

Nokia event

Nokia on pitänyt yllä kovaa vauhtia ja lanseerannut markkinoille uusia tuotteita nopealla aikataululla. Yhtiö on luvannut loppuvuoteen ainakin vielä yhden tärkeä julkistuksen. Tapahtuuko se syyskuussa? Ehkäpä.

Tuoreimmat tiedot kertovat, että Nokia valmistelee tilaisuutta New Yorkiin, joka järjestettäisiin 26. ja 27. päivä syyskuuta. Tapahtuman luonteesta ei ole tietoa, mutta huhumylly jauhaa jo kovasti Nokia-tabletin puolesta. Laitteen kun uskotaan hiljattain vilahtaneen GFXBenchin suorituskykytuloksissa.

Allekirjoittanut suhtautuisi mahdolliseen tablet-julkistukseen suurella varauksella. Edelleenkään laitteesta ei ole nähty kunnollisia kuvavuotoja, kuten Nokian lähenevistä tuotejulkistuksista on yleensä nähty. Joka tapauksessa lähde Windows Phone Centralille kertoo Nokian tabletin olevan kooltaan noin 11 tuumaa ja noudattavan Lumia-puhelimien muotokieltä kirkkaine väreineen.

Lähde: Windows Phone Central

9 kommenttia

 1. Toivottavasti se olisi täysi Windows 8 -taulutietokone. 11 tuuman näyttö kuulostaa hyvältä. Omasta mielestäni taulutietokoneen näytön on oltava vähintään kymmenen tuumaa.

  1. Toivottavasti eivät lähde tablettimarkkinoille ”me too”-tuotteella, vaan ainoastaan jos on tuoda jotain oikeasti uutta. Muuten edessä on Nokia Booklet 3G:n kohtalo.

   1. Mikä on oikeasti uutta, käyttikseen kun ei voi paljoakaan vaikuttaa? Nokia voi yrittää tehdä saman kuin WP:n kanssa, eli pärjätä sovelluksilla ja muotoilulla. Kameralla ei tee paljoakaan, mikä on Nokian kannalta harmi.
    Tablet peliin mukaan pääseminen vaatii taas paljon ponnistuksia Nokialta josta suurin hyöty tässä vaiheessa menee microsoftille. Myynti on vielä pientä kun käyttis ei ole tabletpuolella(kaan) iskenyt läpi. En siis tiedä kannattaako tämä.
    Muuten voisin innostuakin, mutta kun tuo MS:n kehitystahti laahaa niin pirusti.

    1. Siis minähän en todellakaan osaa sanoa mikä olisi uutta ja en siksi näe järkeä siinä, että Nokia tablet-leikkiin lähtisi. Mutta jos olisivat jotain yllättävää keksineet niin sitten asia saattaisi olla toisin.

 2. Lumia phablet 5,5″ full hd näytöllä ja mahdollisimman kevyt ja ohut metallirunko.

  1. Viisituumainen olisi ehkä enempi omaan makuun, kunhan ulkomitat on niin pienet kuin olla voi.

 3. monella saman yhtion tab. ja puh.! ehka hyvaa mainosta nokialle ihmiset muistaa etta tekee seka tab. etta puh.!!!!

   1. Tuo on täysin totta. Esimerkkinä Apple.. se on vaan kiva kun saa kaikki vehkeet samasta sarjasta, eikä jokaista eri valmistajalta..

Kommentointi on suljettu!