Samsung Galaxy S4 mini saamassa väriä pintaan

Galaxy S4 sininen

Uusien väriversioiden esitteleminen jo myynnissä oleville laitteille on hyvä tapa pitää tuotteet ihmisten huulilla. Tämän on huomannut Samsung, joka on ottanut tavaksi täydentää puhelimiensa värivalikoimaa jälkikäteen. Seuraavana käsittelyssä on Galaxy S4 mini, joka on saamassa ainakin kolme uutta värivaihtoehtoa.

Mustana ja valkoisena tällä hetkellä myynnissä oleva Galaxy S4 mini löytyy tulevaisuudessa kaupoista mitä todennäköisimmin myös punaisena, sinisenä ja ruskeana. Venäläinen Hi-Tech.Mail.ru on onnistunut saamaan tulevien versioiden lehdistökuvat todisteeksi uusista väreistä. Miltä vaikuttaa?

Toukokuussa maailmalle esitelty Galaxy S4 mini pyrkii tarjoamaan isoveljensä ominaisuudet kompaktimmassa kokoluokassa. Todellisuudessa sen tekniikka on kuitenkin hyvin kaukana Galaxy S4:stä. Puhelimessa on 4,3 tuuman 960 x 540 pikselin kosketusnäyttö, 1,7 gigahertsin tuplaydinsuoritin, 1,5 gigatavua RAM-käyttömuistia, kahdeksan gigatavua tallennustilaa ja kahdeksan megapikselin kamera. Luurin hinta pyörii Suomessa hieman reilussa 400 eurossa.

Galaxy_S4_mini_punainen_ruskea

Lähde: UnwiredView

6 kommenttia

  1. Tuo ruskea on omasta mielestäni aivan järkyttävän ruma. Sininen menettelee.

  2. Galaxy S4 ”mini”. Samankokoinen se on jo Galaxy S2:n kanssa. Ideat loppuneet Samsungilta kesken kun on laitettava samankaltaiset speksit pari vuotta sitten olleen lippulaivan kanssa?

  3. On nämä todella valjun näköisiä omaan makuun. Liekkö sitten nuo Lumiat sekottanu pään, mutta jos väriä laitetaan pintaan niin sama sitä sitten on laittaa kunnolla ja tyylillä. Kuvien perusteella eivät ainakaan näytä yhtään sen houkuttelevemmilta. Punaisen ottaisin näistä, jos jokin pitäisi valita.

  4. Mun mielestä ruskea on just tyylikäs. 😛

Kommentointi on suljettu!